Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Check it out: het redesign is live!

Kristel, 18 april 2018

Check it out: het redesign is live!

Redesign

Ontkurk de champagne en hang de vlaggen uit: het nieuwe design van Fashionchick is live! Je favoriete site is nu nog mooier, sneller, beter én helemaal geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Als dat geen reden voor een feestje is...

Je hebt het vást al gemerkt: Fashionchick bestaat 10 jaar! En dat vieren we natuurlijk groots. Zo geven we iedere maand een méga vette prijs weg (zoals een complete make-over!) en hebben we ook Fashionchick zelf van een nieuw jasje voorzien. Nou ja, jasje? Noem het maar een complete garderobe. Want de site is aan alle kanten in het nieuw gestoken. Het belangrijkste doel van het nieuwe design? Zorgen dat Fashionchick helemaal geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. En dat is gelukt! Niet alleen de functionaliteit van de shop is sterk verbeterd, ook de artikelen in het nieuws zijn mobile friendly. Dat wil zeggen: kortere teksten en meer ruimte voor visuele inspiratie zodat je nóg beter op de hoogte kunt blijven van de laatste trends. En dat is fijn, want dat betekent dat de Fashionchick app - die op 24 april offline gaat - niet gemist hoeft te worden. Van shoppen tot je laten inspireren: met de vernieuwde mobiele site heb je alles wat je modehartje begeert! 

Redesign

Nieuwe look & feel

De grootste verandering van het redesign is de uitstraling van de site; je ziet meer en groter beeld, andere kleuren en een nieuw lettertype. Oftewel: Fashionchick is voorzien van een moderne en frisse look & feel die beter bij de tijd past én bij onze fashionable bezoekers. Maar er is meer. Je hebt misschien wel eens een item uit de shop opgeslagen door op het hartje te klikken (niet? Doen!). Hartstikke handig, want zo verzamel je al je favoriete items zodat je ze later - als je er een nachtje over geslapen hebt - alsnog in huis kunt halen. Maar, het terugvinden van die items was best een gedoe. Ha! Dat is verleden tijd. Want je 'loves' zijn dankzij het nieuwe design súper makkelijk terug te vinden onder het menu. Dat wordt dus shoppen!

Houd het hier op? Natuurlijk niet! Dit redesign is slechts het begin van een grootschalige optimalisering van het platform. We blijven de website continu analyseren en verbeteren zodat shoppen via Fashionchick een feestje is én blijft. Vier jij het met ons mee?

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer