Fashionnews

Celebrate your curves met #curvepower

Kristel, 14 december 2015

Celebrate your curves met #curvepower

Al decennia lang wordt dun of graatmager als schoonheidsideaal gepresenteerd door de media. Wij vrouwen moeten geloven dat we de enige zijn die geen maat 34 hebben met benen tot aan haar nek, terwijl in werkelijkheid de gemiddelde Nederlandse vrouw toch echt maat 42 heeft. En daar is helemaal niks mis mee. MS Mode lanceert daarom de campagne #curvepower waarin ze een ode brengen aan de vollere vrouw, haar rondingen en de kracht van de vrouwelijke curve.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

#Curvepower

Het is niet voor het eerst dat MS Mode zich richt op curvy vrouwen, al vanaf dag één kunnen vrouwen met maat 40 of meer hier terecht voor de mooiste outfits. De campagne is bedoeld om vrouwen te overtuigen van wat MS Mode allang weet: veel vrouwen hebben curves en daar mogen we hartstikke trots op zijn

Beyoncé zingt niet voor niets: If you got it, flaunt it. Tijd dus om je curves te showen! MS Mode roept alle Nederlandse vrouwen op hun curvepower moment te delen. Op de Facebook-pagina kun je een foto uploaden om jouw ultieme #curvepower-gevoel te vieren. En dat mag álles zijn. Misschien ben je bij een concert van Adele of voel je je fabulous in die ene fantastische outfit. Of misschien deel je een foto van besneeuwde berghellingen. Door mee te doen laat je niet alleen zien dat jij blij bent met curves in alle vormen en maten maar je maakt ook nog eens kans op maar liefst €250,- MS Mode shoptegoed. Om jou én je curves in een geweldig nieuw jasje te steken. 

Clothes for your curves

De ode aan de vrouwelijke curves stopt namelijk niet bij deze oproep maar is te voelen in de hele collectie van MS Mode. Alle kledingstukken zijn bedoeld om vrouwen te inspireren de mooie vormen van hun lichaam te laten zien, daarom wordt er tijdens het ontwerpen extra aandacht besteedt aan de juiste pasvorm. Ben jij nog op zoek naar een outfit waarmee je deze kerst de show steelt? Ook dan ben je bij MS Mode aan het juiste adres. Wij selecteerden alvast onze favorieten. Happy shopping for your curves!

Curvilicious

MS Mode Jurk met bloementopMS Mode MS Mode
€ 69,99 € 30,00
MS Mode Opengewerkte jurkMS Mode MS Mode
€ 49,99 € 25,00
MS Mode Plissé rokMS Mode MS Mode
€ 34,99 € 9,00
MS Mode Imitatiesuède jasjeMS Mode KledingMS Mode
€ 59,99 € 25,00
MS Mode Gebreide rokMS Mode MS Mode
€ 39,99 € 9,00
MS Mode Top van kantMS Mode MS Mode
€ 24,99 € 15,00

Je shopt alles voor jouw curves van MS Mode bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

MS Mode

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer