Celebrate fashionchick met Sarenza

Plop de bubbels maar open, Fashionchick viert haar jubileum. Vijf jaar geleden zag Fashionchick het levenslicht en dat moet gevierd worden. Met online shoppen! We regelden t/m 25 februari elke 5 dagen korting bij een van onze favoriete webshops. De komende dagen shop je voor 25% minder bij Sarenza.

sarenza korting webshop

Fashionchick 5 year Celebration met SARENZA

Oui, oui! Sarenza is een webshop uit de modestad Parijs! In Frankrijk is Sarenza de nr. 1 online schoenenwinkel. Gelukkig kunnen wij hier ook online shoppen, we love shoes! Dus ben jij op zoek naar de laatste trends die je in de modebladen ziet staan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Daarom vieren wij graag ons vijfjarig jubileum samen met Sarenza en jou. Je krijgt de komende 5 dagen 25% korting op de   nieuwe collectie van het merk Georgia Rose vanaf €100.

SARENZA ONLINE WISHLIST

Boots Georgia Rose
SARENZA
€119,00

Romeinse sandalen
SARENZA
€59,00
Slingback Georgia Rose
SARENZA
€69,00
Enkellaarsjes Fabulos
SARENZA
€89,00
Sandalen luxy
SARENZA
€69,00
Sandalen zwart
SARENZA
€49,00

CELEBRATION KORTINGSCODE SARENZA

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Sarenza: Gebruik de code NLFASHIONCHICK5JAAR en ontvang t/m 25 februari 2013 25% korting  op de nieuwe collectie van het merk Georgia Rose (vanaf €100). Alle kortingscodes zie je op de actiepagina.

Happy shopping!

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer