Celebrate Fashionchick met My Jewellery

Februari 2008. Ellen begint na haar afstudeerscriptie met een klein groepje technische mannen Fashionchick.nl, de grootste online winkelstraat voor vrouwen. Februari 2013. Het Fashionchick team kent vrouwen voor redactie, vrouwen voor sales, vrouwen voor design. Er zijn Duitse, Franse, Amerikaanse, Britse en zelfs Russische zusjes. Fashionchick is niet meer weg te denken van het World Wide Web.

Fashionchick 5 year Celebration met My Jewellery

Plop de bubbels maar open, Fashionchick viert haar jubileum! Al vijf jaar lang inspireren we vrouwen in heel Nederland tijdens het online shoppen. Dat vraagt om een feestje. En hoe viert een Fashionchick feest? Juist, met online shoppen. We regelden t/m 25 februari elke 5 dagen korting bij een van onze favoriete webshops. First of; My Jewellery.

kortingscode 5 jarig bestaan

My Jewellery is een digitale schatkamer vol sieraden. Je kunt er heel budgetproof de mooiste accessoires op de kop tikken, maar ook een leuk merk als Disney Couture shoppen. Sharon Hilgers is de leuke, jonge blondine achter My Jewellery. Ze spot de trends en stopt ze rechtstreeks in haar eigen webshop. Je hoeft door haar geen keuzes te maken, met deze mooie prijsjes shop je gewoon al je meest geliefde trends. Wij houden van ondernemende vrouwen die mooie dingen toevoegen aan het Nederlandse online shopping landschap. Het mailtje kon meteen de deur uit; 5 jaar willen wij vieren met My Jewellery. De komende 5 dagen krijg je 30% korting op de hele collectie

My Jewellery Musthaves

Cross earrings
MY JEWELLERY
€7,95 €5,00
Oorbellen
MY JEWELLERY
€12,95
Spike ring
MY JEWELLERY
€12,95
Triple Gem ring
MY JEWELLERY
€37,95
Ketting
MY JEWELLERY
€9,95
Armband
MY JEWELLERY
€19,95

*Deze prijs is zonder aftrek van de kortingscode. Hier gaat dus nog 30% korting van af!

Celebration KORTINGSCODE My Jewellery

De volgende kortingscode werkt in de webshop van My Jewellery: 30% korting! Gebruik de code fashionchickparty (geldig t/m 5 februari 2013)

Happy shopping!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Diana 4 jaar geleden

  Gefeliciteerd!!!

 • Margreth 4 jaar geleden

  Allemaal gefeliciteerd!

 • Fabiana 4 jaar geleden

  Gefeliciteerd iedereen bij Fashionchick!

 • Ellen 4 jaar geleden

  Thanks :-)

 • Inge 4 jaar geleden

  Als eerste dames en heren van Fashionchick van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum! Ten tweede dat jullie ons nog lang van fashion nieuws mogen voor zien:) ten derde dank voor deze leuke korting.

 • Ayse 4 jaar geleden

  omg super!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  *kwijlt* moet mijzelf in bedwang houden... wow dat is pas korting

 • Iza 4 jaar geleden

  Geweldig, gefeliciteerd! Allereerst Ellen natuurlijk, met het succes van de afgelopen 5 jaar. Maar ook de rest van de mensen die hier aan gewerkt heeft. :) Bedankt voor het bestaan! En natuurlijk alvast bedankt voor de heerlijke kortingen. :)