Celebrate Fashionchick met Damestassen&zo

Plop de bubbels maar open, Fashionchick viert haar jubileum. Vijf jaar geleden zag Fashionchick het levenslicht en dat moet gevierd worden. Met online shoppen! We regelden t/m 25 februari elke 5 dagen korting bij een van onze favoriete webshops. De komende dagen shop je voor 25% minder bij Damestassen&zo.

damestassen en zo

Fashionchick 5 year Celebration met Damestassen&zo

Bij Damestassen&zo vind je alles wat het modehartje van een vrouw sneller doet kloppen. Ze hebben een tassencollectie waar je verliefd op wordt met mooie merken als FAB, Cowboysbag en AntiChic. Maar dat is zeker nog niet alles. Ze hebben alles in huis om de leukste outfits te scoren. Kleding, sneaker wedges, statement sieraden en merken als SuperTrash, Buddha to Buddha en Steve Madden zijn nog maar een kleine greep uit het assortiment. Wij willen ons vijfjarig jubileum met jou vieren en daarom shop jij de komende 5 dagen met 25% korting bij dit shopparadijs voor vrouwen!

Damestassen&zo wishlist

Dokterstas Liebeskind
DAMESTASSEN&ZO
€199,00

Sjaal Marie y Levi
DAMESTASSEN&ZO

€199,00

Handtas Cowboysbag
DAMESTASSEN&ZO

€139,95

Purse Fab.
DAMESTASSEN&ZO

€109,00

Clutch AntiChic
DAMESTASSEN&ZO

€29,70

Schoenen Ash
DAMESTASSEN&ZO

€159,00

CELEBRATION KORTINGSCODE DAMESTASSEN&ZO

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Damestassen&zo: Gebruik de code celebrate25 en ontvang t/m 10 februari 2013 25% korting (niet geldig op sale en i.c.m. andere lopende acties). Alle kortingscodes zie je op de actiepagina.

Happy shopping!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer