Celeb look: Heidi Klum

Model, televisie host, businesswoman, fashion designer, televisie producer en actrice. Het Duits-Amerikaanse topmodel Heidi Klum heeft de laatste jaren niet stilgezeten. In 1992 deed ze mee aan de nationale wedstrijd 'Model 92'. Heidi won een modellencontract van $300.000 en de rest is geschiedenis. La Klum sierde verschillende covers van onder andere ELLE, Vogue en Marie Claire. Haar grote doorbraak kwam toen ze met haar killer body verscheen op het Sport Illustrated Swimsuit Issue en of course haar werk met Victoria's Secret

Heidi Klum

She's got the look

Heidi is niet alleen qua werk succesvol. Ook op het gebied van stijl weet ze de top te bereiken. Niks messy hair en joggingsbroek. Heidi Klum bewijst dat je er als 40-jarige moeder nog op en top uit kunt zien! Want rimpels, vetrolletjes hangborsten komen niet op het CV van yummy mummy Heidi voor. Niet alleen op de rode roder, zelfs op het sportveld ziet Heidi er uit om door een ringetje te halen!

Van boyfriend jeans tot galajurken. De outfits waar de paparazzi fotografen Heidi in spotten zijn in één woord adembenemend. Welke look ze ook draagt, ze weet haar kledingstukken altijd perfect te combineren. 

In de stijl van Heidi klum

S'NOB de Noblesse cardigan brunne taupe grayS'NOB DE NOBLESSE Vimodos
€ 76,95
topMango wehkamp.nl
€ 24,99
DAMES GILETWE WE Fashion
€ 39,95 € 25,00
Maybelline Color Show 357 Burgundy KissMaybelline OnlineMakeup
€ 3,89
Sacha Set ringen pijl en spijkerSacha Sacha
€ 5,95 € 3,00
5-Pocket stretchBella Ragazza The Sting
€ 29,95 € 15,00
Charlotte Clutch BlackST. Studio ST. Studio
€ 99,95 € 49,90
PumpNew Look PuntschoenV&D
€ 22,99
Statement Black Stone RingMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95 € 5,00

Vind je Heidi Klum er ook nog altijd zo stunning uit zien op haar 40e? 

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Reageer