Celeb look: Golden Globe look Amy Adams

De rode loper werd afgelopen zondag weer uitgerold voor het eerste grote Hollywood event van het jaar. In matching Valentino jurk verscheen actrice Amy Adams bij de Golden Globes, waar ze meteen haar eerste Golden Globe voor beste actrice mee naar huis mocht nemen. Het decolleté van Amy stal de show, samen met de veelbesproken jurk van co-star Jennifer Lawrence. 

Amy Adams

van hooters naar hollywood

De 39-jarige actrice kreeg het beeldje voor haar rol als Sydney Prosser in de nieuwe film American Hustle. Een crime-comedy, compleet met man candy Christian Bale en girl crush Jennifer Lawrence. Als klein kind zag Amy Adams haar toekomst als zingende verpleegster, maar anno 2014 is Amy uitgegroeid van serveerster bij Hooters tot Golden Globe winnares. Ze speelde Amelia Earhart in Night at the Museum en Lois Lane in Man of Steel; het CV van de roodharige beauty is oneindig. Terwijl ms. Adams de ene rol na de andere binnensleept en de filmkijkers verbaast met haar acteerkunsten, zijn wij vooral onder de indruk van haar kledingstijl.

Zo elegant en chic als ze verschijnt op de rode loper, zo casual houdt ze het in haar vrije tijd. De mooiste designer jurken maken plaats voor bootcut jeans en comfy vesten tijdens play dates met haar 3-jarige dochtertje Aviana. Zelf noemt ze haar garderobe nogal een warboel, maar wel een warboel waar wij graag mee zouden ruilen.

In de stijl van

Manoukian  612533Manoukian Spartoo
€ 159,00 € 127,20
Fortune Pumps BlackST. Studio PuntschoenST. Studio
€ 119,95 € 35,90
bronzallure ring WSBZ00013.COBronzallure Jewelz
€ 89,00
Pieces Ketting »GOLIA NECKLACE«Pieces OTTO
€ 26,95
truiMango wehkamp.nl
€ 19,99
SUD Plein Sud Kokerrok WitSUD Plein Sud Zalando
€ 199,95
Lee EMELLE Bootcut jeans BlauwLee Zalando
€ 99,95
Ambika BONT VEST L/MAmbika the Stone
€ 59,99 € 30,00
Chuck Taylor Leather HiConverse Winkelstraat.nl
€ 99,95 € 89,95

Wat vind je van de stijl van Amy Adams?

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer