Celeb look: Emma Watson

Dertien jaar geleden leerden we Emma Watson kennen als klein meisje met ontploft haar. Dat de verlichaming van Harry Potter's Hermione Granger uit zou groeien tot een fashion icoon had niemand ooit gedacht. Mannen willen haar hebben, vrouwen willen haar zijn. Emma Watson is de meest begeerde dame van het Verenigd Konigrijk. Of in ieder geval op het Internet.

In de stijl van Emma Watson

Break-up then make-up

En voor al die kwijlende mannen was daar de break-up. Twee jaar hoorde Emma bij Will Adamowicz toen ze eerder deze maand bekend maakte dat de relatie verbroken was. Helaas konden ze zich niet al te lang verdringen om de Britse schone; een paar dagen later werd bekend dat ze zich alweer aan de zij van een andere studiegenoot, de bebaarde rugbyspeler Matthew Janney, heeft geschaard.

Ja, je leest het goed. Naast al haar acteerwerk, studeert Emma gewoon door. Ze zegt dat ze zo haar contact met vrienden onderhoudt en met haar voeten op de grond blijft staan. Een Hermoine-waardige uitspraak. Dat Emma fashion fever heeft, daar is geen kwestie over mogelijk. Ze spreekt er over op haar eigen weloverwogen manier; 'Ik heb me altijd verdiept in kunst en mode is daar een verlengstuk van.' Emma gaat dan ook niet voor de meest gangbare fashion. Haar outfit bevat altijd minstens 1 eigenaardig item. Zo droeg ze de korte top met pofmouwen van Balenciaga en zijn gestructureerde jurken met prints haar erg geliefd.

In de stijl van Emma Watson

Tibi CAMI Top ZwartTibi Zalando
€ 219,95
BlazerPatrizia Dini OTTO
€ 60,95
pantalonMango wehkamp.nl
€ 29,99 € 14,99
Lancôme Hypnôse Palette Chocolat Amande - oogschaduwLancôme Make-upde Bijenkorf
€ 59,50
jurkC&A wehkamp.nl
€ 19,90
geometrische harde clutchMango Mango
€ 49,99 € 24,99
Desigual DANI Jerseyjurk ZwartDesigual Zalando
€ 99,95
NLY Shoes CuffedNelly Shoes Nelly.com
€ 59,95 € 41,95
TOV Essentials CollierTOV Essentials Yixx.nl
€ 99,00 € 65,00

We geven het toe: we hebben een kleine femme crush op Emma Watson. Wat vind jij van haar stijl?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer