Catwalk hit zomer 2012: Sierlijke Strikken

Strikken hier, strikken daar, een dagje window shoppen en je ziet de strikjes overal! De strikken catwalk hit heeft de winter overleefd en zien we nu volop in de zomercollecties terugkeren. Niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen worden rijkelijk versiert met grote, kleine, beglitterde of zijden strikken. Dus strik ze met de leukste bow-items!

Catwalk hits: Sierlijke Strikken

een strik eromheen

De strik vloog bij onder anderen John Galliano en Moschino voorbij en dat maakt ze een ware catwalk hit. Ze zijn vrouwelijk en elegant, ze geven je outfit meteen een feestelijke touch. Sommige strikken zijn enorm deze zomer, terwijl andere vertederend klein zijn. Opvallend en minder opvallend, van zacht zijden en luchtig katoen tot heavy glitter en metallic looks. Strikken in alle soorten en maten dus.

We zien heel veel shorts en blouses met strik. De hogere taille shorts met strik accentueren je taille en blouses met strik kunnen zowel nonchalant als netjes gedragen worden. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld vanuit kantoor een hapje gaat eten op het strand. Met de zomer voor de deur hebben we wat leuke tops, luchtige blouses en zoete shorts met strikken voor jullie opgezocht!

Van de catwalk (hit) naar je kast: SIERLIJKE STRIKKEN

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/723096-0014_5?$productOverview2$Phax bikini
NELLY.COM
€124,95
Strikring ModeMusthavesStrikring
MODEMUSTHAVES
€11,95
Short Pepe Jeans
ZALANDO
€94,95
Pump River Island
ASOS
€81,45
Jurk Ambika
FASHIONIZE
€29,95
Slippertjes Esprit
SPARTOO
€50,00
Knooptop Only
SANS ONLINE
€19,95
Armband Ted Baker
DEBIJENKORF
€59,95
Blouse mint&Berry
ZALANDO
€24,95
Fashionchick pump
HYPEBAZAAR
€69,95
Aaiko pants
WELIKEFASHION.COM
€159,95
Strikblouse
SUPERTRASH
€99,95
Ted Baker tas
ZALANDO
€44,95  
Zigga top met strik
WEHKAMP
€24,95
Short The Warderobe
WELIKEFASHION.COM
€84,95

Met strikken om de nek, rond de schouder en om het middel huppelen we de zomer in. Wat vinden jullie van deze zomertrend? Naast de gestrikte Fashionchick pump, waar we nog steeds ontzettend verliefd op zijn, vinden we de strikring een absolute musthave!

Meer zomertrends shoppen bij online shops? Lees de andere style updates:

liefs, Merel Brouwer,