Fashionnews

Canon EOS M: Ontdek het nieuwe fotograferen!

Marlies, 18 december 2012

Canon EOS M: Ontdek het nieuwe fotograferen!

Advertorial

Een kiekje van die mooie zonsopkomst, een snapshot van dat lekkere broodje van de bakker, een foto van die cocktailavond met vriendinnen. We klikken er wat op los. Met een smartphone zijn snelle snapshots zo gemaakt, maar wie echt mooie foto's wil, moet toch al snel naar een grote en veel zwaardere spiegelreflexcamera. Probeer die maar eens in een tasje te proppen op een avondje stappen. We hebben het geprobeerd; lukt niet! Canon komt met een oplossing. Met de Canon EOS M camera krijg je kwaliteit en gemak. En dat allemaal op clutchformaat. Say cheese!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.
CC: Canon

KWaliteit op zakformaat

Voor de lancering van de nieuwe EOS M is Canon een samenwerking aangegaan met vijf creatievelingen om traditionele fotografiestijlen een nieuwe interpretatie te geven. In het bovenstaande filmpje zie je meteen de potentie van deze strakke en stijlvolle nieuwe camera van Canon. Sophie Beresiner, beauty editor van Look Magazine, gaf haar interpretatie van stilleven fotografie. Zij combineert -zoals het bovenstaande filmpje laat zien- ton sur ton wit met een klein rood detail. Het resultaat: Een prachtig modern stilleven.

De samenwerking van Canon en onder anderen Sophie laat zien hoe een goede camera het makkelijk maakt om prachtige kiekjes te schieten. De Canon EOS M heeft een 18 Megapixel verwisselbaar objectief en een compact camerasysteem dat klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen. Geen handtas is te klein. Daarnaast heeft de Canon makkelijk instellingen om een uniek resultaat te krijgen en een fantastische lichtgevoeligheid.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer