Budgetlook: Safari Chic

Natuurlijk zijn de catwalks onze grootste inspiratiebron op modegebied. Hier worden de trends als eerste gepresenteerd en zit de crème-de-la-crème van de modewereld naast elkaar. De trends van de catwalk worden na zo'n show dan weer 'vertaald' naar meer draagbare looks (lees: niet alles in maat 32 en outfits waarin je niet eens kunt zitten). 


Fashionchick.nl spotte voor jou op de catwalk: Safari Chic. De Safari Chic stijl kenmerkt zich door de stoere 'touch' van de Safari look, dat betekent: luchtige blousjes en stoere korte broeken. Kernwoorden zijn natuurlijke kleuren zoals groen, bruin en camel en stoffen die tegen een stootje kunnen. Mag het van jou allemaal iets vrouwelijker? Dan geef je er een chique twist aan, kies dus een blousje van prachtige zijde of draag je short met een heel vrouwelijk riempje.


Deze outfit op de catwalk kost je waarschijnlijk een maandsalaris maar wij hebben de Safari Chic look van de catwalk omgezet in een betaalbare outfit, die je voor € 172,64 bij elkaar shopt bij de leukste webshops.
Get inspired & geef een eigen Safari Chic twist aan je zomer-outfit!

Iets voor jou deze look?

Bekijk hier de Budgetlook Cowgirl>
Bekijk hier de Budgetlook Bohemian Beach>

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Nathalie 8 jaar geleden

  Hmm... Niet echt mijn ding...

 • hanny 8 jaar geleden

  alleen de oorbelletjes zijn mijn smaak.

 • Rosa 8 jaar geleden

  Ja die sandaal is heel leuk!

 • Mieke 8 jaar geleden

  Leuke short,cute riempje en oorbellen........maar ik ga helemaal voor de sandaal!