Budget luxe van Ydence

Daar stond ik weer. Met een pruillip in de H&M. Als zijde jukjes hier al zo duur zijn, hoe kan ik dan ooit een mooi luxe kleding stuk bemachtigen? Luxe stukken prijzig? Designer Lara de Graaf maakte daar voor budgetshoppers, zoals ik en vele andere Fashionchicks, een einde aan. Zij zette hét nieuwe it girl merk op: Ydence. Gevuld met kleding van de beste stoffen. Een deel van de heerlijke fall/winter collectie staat nét klaar in haar webshop!

De Ydence collectie bestaat deze herfst en winter onder andere uit zijde jasje, leren laarzen en suède pumps. Stuk voor stuk prachtige spullen voor een prijs om van te gaan juichen. Lara koos duidelijk voor een mix van stoer en vrouwelijk. De Studded Skirt met een chique blouse is haar aanrader. Top combinatie! Zelf droom ik ook een beetje weg bij de oorbellen in uilendesign.

Fashionchicks favorites:

Leather Boots Grey 
EUR 119,95
(Ydence)


Neaklace Bird Cage
EUR 9,95
(Ydence)

Studded Skirt
EUR 34,95
(Ydence)

Studded Owls
EUR 4,95
(Ydence)


Dress Noa Green
EUR 39,95
(Ydence)


Ankle Bootie Ann
EUR 69,96
(Ydence)

Tip: Neus ook nog even tussen de oudere Ydence collecties. Hier staan de mooiste zijde tops en tuniekjes tussen. Als je lid bent van de nieuwsbrief van Ydence krijg je nu zelf 10% korting op de hele collectie!

Ook gezwicht voor de fall/winter budget luxe van Lara?

Liefs
Marlies

 Voeg de webshop Ydence toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Anne 6 jaar geleden

  Lovee the white shoees.

 • Ike 6 jaar geleden

  Ik hou hiervan en dit alles zou ik willen hebben!

 • Shari 6 jaar geleden

  Wat een mooie spullen ik ga er direct een kijkje nemen

 • Ellen 6 jaar geleden

  Ik zou het allemaal zo kopen, echt geweldige dingen en die prijs is ook leuk :D.. Het jurkje heb ik al van Ydence, heel blij mee!!!