Brush! presents: Anne Taintor

Brush! weet ons keer op keer weer te verrassen met de mooiste beautyproducten. Zo ook dit voorjaar, want de beauty webshop goes vintage met de nieuwe accessoires van Anne Taintor!
Nou denk je misschien wie is Anne Taintor? Deze single mom begon in de jaren '90 met het maken van collages. Ze bestonden uit vintage foto's van vrouwen die in de jaren '30, '40 en '50 als model poseerden voor advertenties. Hierbij gebruikt Anne haar eigen interpretatie van wat de vrouw eigenlijk echt denkt, waardoor er leuke quotes ontstaan. De combinatie van deze vintage prints en de humoristische teksten worden nu gedrukt op de leukste toilettassen, wegwerpnagelvijltjes en zeepjes. Echte musthaves dus, die niet in jouw beauty assortiment mogen ontbreken!

Brush Beauty: Anne Taintor

Al eerder had Brush! een gedeelte van de Anne Taintor collectie in haar assortiment, maar deze is nu uitgebreid met de 'Miss Taintor' lijn. De beautyproducten in deze frisse, maar toch klassieke lijn weten je werkelijkwaar te betoveren! Het lijkt dan haast ook zonde om de heerlijke zeep in de schattige retrodoosjes te gebruiken. Met de aparte teksten zoals 'Guess where I'm tattoeed' en 'Inner beauty is for amateurs' geven de zeepdoosjes je net dat beetje humor! Fijn is dat de zeep niet op dieren is getest en geen dierlijke ingrediënten en parabenen bevat. De pure verzachtende ingrediënten, zoals shea butter verzorgen je lichaam intens en de lekkere jasmijn-, grapefruit- of citroengeur zijn een ware lust voor je neus. Naast de zeepjes zijn er ook vijlen, tassen en make-up spiegels van deze lijn te verkrijgen. Het is altijd leuk om deze fantastische producten voor jezelf te kopen, maar het is natuurlijk ook super om de Anne Taintor accessoires als cadeau te geven!

ANNE TAINTOR FAVOURITES

Cosmetica tas "Work in progress"

Make-up tasje
EUR 18.95
(Brush Beauty)
Make up spiegel "Armed and dangerous"
Spiegeltje
EUR 11.95
(Brush Beauty)

Grapefruit zeep
EUR 9.95
(Brush Beauty)
 
Nagelvijl
EUR 2.95
(Brush Beauty)


Nagelvijlsetje 12 stuks
EUR 3.95
(Brush Beauty) 
Tas "Overqualified" 
Tas
EUR 9.95
(Brush Beauty)

Ben jij ook weg van die fantastische combinatie van vintage prints en heerlijke beautyproducten? Sla dan snel je slag en shop jouw favoriete Anne Taintor accessoires bij Brush!
X Denise

 Voeg de webshop Brush! toe aan jouw favorieten

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer