Braun stijltangen voor elke haarstijl

Advertorial

Wie denkt dat een stijltang alleen bedoeld is voor het creëren van extreem steil haar heeft het mis. Sterker nog: je kunt er zelfs krullen mee maken! Je moet alleen even de juiste techniek weten. En gelukkig zijn daar vandaag de dag genoeg tutorials en filmpjes over te vinden op het wereldwijde web. Een essential voor in je verzameling beautyartikelen dus. Nog niet in het bezit van zo'n tang? Braun heeft een heel assortiment aan stijltangen, die je ook nog eens vanuit je luie stoel kan bestellen bij Stijltangstore.

stijltang braun

Braun stijltang Satin Hair 7

Neem nou de Satin Hair 7 serie van Braun. Deze stijltangen staan bekend om hun professionele resultaten en de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn ze ook nog eens zo ontwikkeld, dat ze haarbeschadiging tot een minimum beperken. Dit is dankzij de keramische coating. De Satin Hair 7 stijltangen van Braun zijn ook nog eens allemaal voorzien van Iontec, wat de vochtbalans van je haar herstelt en zo zorgt voor prachtig en gezond haar. Wel zo gewenst voor het creëren van een stijlvolle coupe!

Benieuwd naar zo'n stijltang van Braun? Hieronder zie je 3 modellen uit de Satin Hair 7 serie, welke allemaal online te shoppen zijn bij Stijltangstore.

Shop online bij Stijltangstore

Braun Satin Hair 7 ST710/ES2
STIJLTANGSTORE
€49,00

Braun Satin Hair 7 ST750/ES3
STIJLTANGSTORE
€65,00

Braun Satin Hair 7 ST730/ES2
STIJLTANGSTORE

€69,00

Heb jij al een stijltang in je bezit? En gebruik jij 'm om krullen te maken of echt voor steil haar?

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Braun toe aan je favoriete merken op Fashionchick.
voeg toe aan mijn favorietenVoeg Stijltangstore toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on