Guest editors

Bo's New York life: Lentekriebels in het paradijs

Bo, 06 februari 2016

Bo's New York life: Lentekriebels in het paradijs

Eens per jaar is het hier “Groundhog Day”. Kortgezegd, een bosmarmot die voorspelt wanneer de lente haar intrede zal maken. Ja, een bosmarmot die het weer voorspelt. En het is bijna niet te geloven, maar dit is nogal een ‘big thing’ hier in Amerika. Vorig jaar beet de marmot bijna de linkeroorlel van de burgermeester van z’n hoofd en dit jaar voorspelde de bosmarmot een hele vroege lente. En ik denk dat het beestje gelijk heeft, want op de dag van Groundhog Day, zat ik op het terras. Met wijn. Een caprese salade. En in een heerlijke lente zon.

Bo quote

Lentekriebels in NYC

Was afgelopen weekend het dan? Dat was de winter? Weten doe je het nooit in deze onvoorspelbare stad, maar hoe het ook zij: het is heerlijk vertoeven in dit normaal gesproken helse seizoen. En het wordt alleen maar beter aangezien ik deze zondag het vliegtuig in stap naar een paradijselijk oord met wilde paarden, verborgen en verlaten stranden met wit zand, en dan is het eiland ook nog ’s semi-onbewoond. Paradijs wordt het thema van volgende week, deze week nog een paar kiekjes van New York. Stiekem ook een paradijs, zelfs in de winter dit jaar. 

Geen sneeuw, wel koffieGeen sneeuw meer! 
R Koffie en even de sale checken van Club Monaco.

Instagram and foodL Chocolade hemel?
R Eerst instagrammen, dan pas eten. 

Workout and beautyLook voor ADAY (super cool workout wear merk) schieten.
R Ik krijg zo veel vragen naar mijn favoriete producten van mascara tot shampoo, dat ik heb besloten een Beauty Categorie aan m’n blog toe te voegen. Check m’n eerste postjes met ultieme favorieten op Sea of Bees.

pretty pinkNooit genoeg rozen.
R Het is bijna Valentijn! Naast Groundhog Day, nog zo’n ‘big thing’ dag hier.

braids, sun and wineL Toen met wijn in de zon op het terras in februari.
R Dutch Braids. Nieuwe obsessie.

Over Bo Mulder
Vroeger wilde ze tekenaar bij Walt Disney of politie te paard worden. Maar het liep anders voor Bo Mulder. Ze ruilde haar fiets in Amsterdam in voor gele taxi's in Manhattan. Sindsdien deelt ze op Sea of Bees alle verhalen wat New York op haar pad gooit en deelt ze haar favoriete outfits voor Big Apple backdrops. Volg Bo's fotogenieke leven ook op Instagramof Twitter.

liefs, Bo ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer