Bo's New York Life: Ik kan niet geloven dat het bijna Kerst is!

Halloween, bruidsjurken kijken (en bestellen), voor 24 uur naar Miami, brunches met de aanstaande, heel veel koffie, spierpijn&selfies in de gym, shooten voor m’n blog en natuurlijk ons wollenkind Blue, hebben de afgelopen weken al mijn tijd opgeslokt. 

Bo quote

Prachtig december weer hier op ons eiland

Gelukkig heb ik op deze prachtige december dag even de rust en tijd gevonden om wat leuke kiekjes van afgelopen weken bij elkaar te scharrelen. En met prachtig, bedoel ik uitzonderlijk mooi weer hier op ons eiland. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar meestal rond deze tijd van het jaar zijn we al minimaal 3 sneeuwstormen verder en wil je eigenlijk het liefst niet zonder thermo-laag de deur uit. Niets van dat is aan de orde op het moment. Met open jas wandel ik wat af met m’n dribbelende wolletje, zit ik zelfs soms nog op een terras in de zon en sneeuw is al helemaal niet aan de orde. Kan niet geloven dat het al bijna kerst is…..

Bo Mulder

L Verkleed als uitgebroken psychopaat en skelet zitten we beteuterd te zijn...ons feestje is een uur van tevoren afgelast. Gelukkig vinden we een ander feest, maar hier balen we nog.
R Cappuccino op vrijdag (voordat we wijn bestellen) op het terras bij Sant Ambreous in West Village. Mijn favoriet.

Bo Mulder

L 'Het kan zo verkeren' schreef Bredero eens. En het is waar, het kan zo verkeren dat je in een Private Jet onverwacht naar Miami vliegt. Mijn eerste PJ avontuur...bizar!
R Goodmorning Miami!

Bo Mulder

L Opening Art Basel, wat een feest!
R Weer terug op de thuisbasis met mijn aanstaande en onze wollie Blue.

Bo Mulder

L Ciao!
Ik ben gestart met de Kayla BBG. Momenteel week 4, en heel veel spierpijn. Maar, moet bekennen dat het me wel errug goed doet. Aanrader dus..

Kan niet geloven dat het al bijna kerst is…..

L Jurken kijken! En ja, ik heb 'm gevonden! Hangt hier niet tussen, dat begrijpt u.. ;)
R Klaar maken om te shooten met Marinke. Beetje shapen her en der is het geheim volgens mij, maar geen idee of ik het goed doe..

Bo Mulder

L Vadertje en moedertje spelen in het hondenparkje.
R
De telefoon verslaving is real.

Bo Mulder

L Tot volgende keer vergeet me niet te volgen!
R Dit uitzicht!

See you next time!

Over Bo Mulder
Vroeger wilde ze tekenaar bij Walt Disney of politie te paard worden. Maar het liep anders voor Bo Mulder. Ze ruilde haar fiets in Amsterdam in voor gele taxi's in Manhattan. Sindsdien deelt ze op Sea of Bees alle verhalen wat New York op haar pad gooit en deelt ze haar favoriete outfits voor Big Apple backdrops. Volg Bo's fotogenieke leven ook op Instagramof Twitter.

liefs, Bo 

Bo 

Reageer