Guest editors

Bo's New York Life: Een fris jaar

Bo, 09 januari 2016

Bo's New York Life: Een fris jaar

Om eerlijk te zijn doe ik nooit aan ‘goede voornemens’, maar ik moet wel bekennen dat zo’n fris jaar me goed doet. Althans, vooralsnog heb ik mezelf met herhalingen Greys Anatomy al hoestend en proestend thuis opgesloten.bo

Hup-hup snel door naar 2017!

Maar de griep mag, vind ik, 2016 niet nu al deren. Ik weet zeker dat het een heerlijk jaar gaat worden. Dat voor mij zo snel mogelijk mag gaan. We hebben namelijk de locatie eindelijk rond voor ons sprookjes huwelijk in Italie. Ik kan niet wachten. Dus kom maar op 2016, en hup-hup snel door naar 2017! 

boL Koffie, bessen, en mijn favoriete strappy sandals. Die laatste kan ik voorlopig niet meer aan…
R Verborgen bloemen in een bijna geheime boekenwinkel. Absoluut één van mijn favoriete plekjes om wat te bladeren en koffie te drinken, want dat kan daar ook. 

boL Op zondag wandelen we door Soho met roze XL bekers gevuld met koffie van Joe and the Juice.
R De sandwiches zijn ook heerlijk…#hoebedoeljereclamemoment?!

boL Times Sq, yellow cab en Yankees pet. Toerist in eigen stad?
R Mijn mailbox staat roodgloeiend. Maar ik kijk liever plaatjes op Pinterest. Dit wil ik dus op ons huwelijk. Nog geen idee waar, maar het moet toch gewoon?boL Wollige pootjes en Macarons van MCM.
R Bank. Griep. Zo gaat dat. 

boL Tulpjes uit Nederland!
R Happy 2016! 

See you next time!

Over Bo Mulder
Vroeger wilde ze tekenaar bij Walt Disney of politie te paard worden. Maar het liep anders voor Bo Mulder. Ze ruilde haar fiets in Amsterdam in voor gele taxi's in Manhattan. Sindsdien deelt ze op Sea of Bees alle verhalen wat New York op haar pad gooit en deelt ze haar favoriete outfits voor Big Apple backdrops. Volg Bo's fotogenieke leven ook op Instagramof Twitter.

liefs, Bo ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer