Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Guest editors

Bo's New York life: De Carrie mythe

Bo, 18 februari 2015

Bo's New York life: De Carrie mythe

Met klapperende tanden, rooie neus en blauwe handen sta ik ergens op een trapje in Meatpacking. Een fashion blog runnen - en dus verplicht iedere week met een fotograaf buiten plaatjes schieten - is echt heel leuk, maar in deze stad en op dit moment is het veel en veel en veel te koud! Ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ik de week ervoor nog op een wit strand met flamingo’s fladderde. Serieus, watskeburt?

Bo's New York life

A naar B op snelle sneaker

New York is nogal van de extremen. Het is hier of ijskoud of bloed heet, alles is groots en extravagant, en het stopt hier nooit. Echt. Nooit. Dat was misschien wel waaraan ik het meeste moest wennen na mijn verhuizing van Amsterdam naar New York. Maar, ik moet zeggen dat na een jaartje de New Yorker uitgehangen te hebben, ik al aardig gewend ben aan het wereldje van rennen en racen hier. Ik kan inmiddels ook niet meer zonder groene sapjes, speurt het liefst van A naar B op supersnelle sneakers - Carrie Bradshaw is een mythe: iedereen loopt hier op freerunners - en heb mijn eerste ontwijk-de-kou-vakantie achter de rug. Het is voor New Yorkers bijna standaard dat ze naar paradijselijke plekjes vluchten in de winter. Mexico, de Bahama's, of in ons geval Aruba. Het was heerlijk, maar ik moet nu echt afkicken van al dat warme, stille en groene.

Bo's New York Life

Bo's New York life

L Van een fancy cappuccino...
R ... naar een fancy borrel...

Bo's New York life

L ... en door naar het paradijs!
R Mijn roze vriendin.

Bo's New York life

L Ik kan niet geloven dat ik hier pas nog was.
R Dit is mijn 'Hier is het koud'-gezicht met Colourful Rebel hat.

Bo's New York life

L Op dat ijskoude trapje in Meatpacking.
R Sneakers!

Bo's New York life

L Geen bloemen is huis, dat bestaat dus niet.
R Toen ik eigenlijk naar de gym moest.

Bo's New York life

L Geïnspireerd de de Antilliaanse roze dames.
R Breakfast on the go-go!

Nog meer leuke feitjes over Bo Mulder vind je in ons supersnelle interview; bijna net zo haastig als het leven in New York.

Over Bo Mulder
Vroeger wilde ze Tekenaar bij Walt Disney of politie te paard worden. Maar het liep anders voor Bo Mulder. Ze ruilde haar fiets in Amsterdam in voor gele taxi's in Manhattan. Sindsdien deelt ze op Sea of Bees alle verhalen wat New York op haar pad gooit en deelt ze haar favoriete outfits voor Big Apple backdrops. Volg Bo's fotogenieke leven ook op Instagram of Twitter.

liefs, Bo ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer