Bootbag

Whoohoo feesten maar! Eindelijk is hij er dan, dé oplossing voor HET probleem tijdens een leuke stapavond; Waar laat ik mijn mobieltje, geld en eventuele sigaretten. Die schoudertasjes zijn prachtig hoor, maar zitten vaak zo in de weg wanneer we willen swingen op de beats van de muziek. Een leuk buideltasje is een optie, maar een riem is past niet altijd bij de outfit... De noodzakelijke items gaan dan ook meestal in laars of beha. Niet echt comfortabel en uiterst ongeschikt. Allemaal verleden tijd want hier is de Boot-bag!

Boot-bag is het hippe en stijlvolle lederen tasje voor op je laars. Laarzen zijn er in duizenden uitvoeringen en zul je altijd terug zien in het modebeeld. De Boot-Bag’s zijn op elke laars te bevestigen dankzij een stevige verstelbare gesp, dus een leven lang plezier van deze goede uitvinding!
De Boot-bag is verkrijgbaar in 4 modellen en 2 kleuren, bruin en zwart bij de webshop Van den Assem. Voor de outfits die het toestaan, hieronder ook nog een paar leuke buideltasjes!

Boot-bag Jm03...
Boot-bag jm03 bruin
EUR 55.00
(Assem) 


Riemtasje stylists own
EUR 19.99
(Men at work) 


Heuptasje
EUR 34.95
(Bon a parte) 

Boot-bag Jm03...
Boot-bag jm04
EUR 55.00
(Assem) 

Earring Fabric...
Boot-bag jm02
EUR 49.95
(Assem) 

Stylists Own8
Riemtasje Stylists own
EUR 19.99
(Men at work) 

Boot-bag Jm03...
Bagbelt harrisson
EUR 94.95
(We like fashion) 

Earring Fabric...
Boot-bag jm03 zwart
EUR 55.00
(Assem) 

Cartier Delices...
Boot-bag jm01 zwart
EUR 59.95
(Assem) 

-xoxo- Mette

 Voeg Boot-bag toe aan jouw favoriete merken..>

liefs, Mette de Vries, rocknruche.com

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.