Collection  Swarovski sieraden
Advertorial

Bold en chique: de nieuwste collectie van Swarovski

Sterre, 08 oktober 2021

Sieradenmerk Swarovski, vooral bekend van haar mooie kristallen, heeft een geweldige transformatie ondergaan. Ze heeft daarmee een nieuw doel: vrouwen het vertrouwen geven om hun individualiteit te vieren. De uitkomst van deze transformatie is een prachtige sieradenlijn die passend is bij iedereen. We geven je graag een impressie!

Swarovski richt zich met deze nieuwe sieradenlijn op jou. Ze hoopt voor iedereen een zogenoemd ‘Crystal Lifestyle’ te creëren. De nieuwe lijn is bold en chic en is oprecht uniek in haar soort.

Collection I

De nieuwe sieradenlijn, collection I, is helemaal in lijn met het huidige doel van Swarovski. De sieraden zijn stoer, kleurrijk, groot – doch verfijnd – en chic. De sieraden zijn betaalbaar en ontworpen voor elke vrouw. Het oude Swarovski zoals je het kende bestaat niet meer. De kristalsieraden zijn hip en helemaal voor jou.

Collection II

De sieraden in de nieuwe collection II geven je de kans om je eigen kleurenpalet te bepalen. Wat je stijl ook is, Swarovski heeft altijd een passende ring, oorbel of ketting voor jou.

Ga je voor een ton sur ton-look of wil je juist uitpakken met opvallende tinten, het kan allemaal! De sierlijke, betoverende creaties uit deze collectie geven jouw outfit net dat beetje extra. Mix en match erop los, want alle combinaties zijn mogelijk.

Kleurrijk

De nieuwe collecties zijn, zoals je ziet, enorm kleurrijk. Zo hebben de DULCIS, MILLENIA en CURIOSA-lijnen ringen, oorbellen en kettingen met opvallende kleuren die direct in het oog springen én te combineren zijn met vrijwel iedere outfit; van basic t-shirt tot extravagant.

Take it easy

Overigens is niet de gehele collectie zo kleurrijk. Er is ook een aantal mooie – wat meer verfijnde – sieraden in zilver en goud. Die zijn te gek in combinatie met de kleurrijke kristallen, maar doen het ook goed op zichzelf. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een rustige look of iets nodig hebt voor een chique gelegenheid. Interessant om te weten: elk sieraad vertelt een bijzonder verhaal. Voor de ontwikkeling van de kristallen is meer dan 125 jaar vakmanschap nodig, we zijn inmiddels vijf generaties verder en nog steeds is Swarovski dé leider in het slijpen van kristalcreaties. 

Opstapelen

De armbanden uit de nieuwe lijn lenen zich perfect voor stacking. Oftewel, je kunt gemakkelijk meerdere armbanden om één arm dragen. Dat staat fantastisch dus dúrf te combineren. Stacking past goed bij Swarovski’s doel om individualiteit te vieren. Het is de perfecte combinatie tussen stoer en chic, juíst omdat de armbanden zo kleurrijk zijn.  Of zoals Swarovski zelf stelt: Layer up big, bold bracelets in all your favorite shades

Lees ook ‘Ring stacking': zo combineer je meerdere ringen’. 

Zo maak je jouw sieraden het beste schoon

Lees ook

Zo maak je jouw sieraden het beste schoon

Fashion

De 5 sieraden trends van 2021

Lees ook

De 5 sieraden trends van 2021

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer