Bobbi Brown nu online bij de Bijenkorf

In de jaren ’80 trok een jonge vrouw naar New York om haar droom als make-up artiest te verwezenlijken. Dat lukte, maar al snel raakte ze gefrustreerd door het gebrek aan goede make-up die in die tijd moeilijk verkrijgbaar was. Zo kreeg ze het idee om zelf maar een lippenstift te ontwikkelen. De lippenstift werd 100 keer verkocht op de eerste dag dat hij uitkwam. Dit is het verhaal van Bobbi Brown. Haar merk is ondertussen veel meer dan alleen lippenstift en wordt over de hele wereld verkocht. En nu dus ook online via Fashionchick bij de Bijenkorf!

Bobbi Brown Online bij de BijenkorfCC: bobbibrowncosmetics.com

Bobbi Brown online bij de Bijenkorf

Niet alleen beauty insiders zweren bij de beautyproducten van Bobbi Brown, vrouwen over heel de wereld weten het merk te vinden. "Makeup is a way for a woman to look and feel like herself, only prettier and more confident." vind Bobbi. Haar make-up is dan ook gemaakt om je er fris, zacht en naturel uit te laten zien.

Al een paar jaar kon je offline bij de Bijenkorf terecht voor de producten van Bobbi Brown. Met de hulp van de make-up artist kwam je daar altijd wel met een klein cadeautje voor jezelf thuis. Vanaf vandaag kun je jezelf nog makkelijker trakteren op een Bobbi Brown product. De hele collectie -anno 2012 aangevuld met onder anderen parfum en lichaamsverzorging- is online te vinden bij de Bijenkorf. Van de beroemde concealer tot de lippenstift waar het allemaal mee begon, je shopt ze nu online.

Bobbi Brown klassiekers

Shimmer brick Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€46,00
Eyeliner Bobbie Brown
DE BIJENKORF
€23,00
Bronzer Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€36,50
Concealer Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€32,50
Cream blush Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€26,50
Oogschaduw Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€24,50
Foundation Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€41,00
Lipstick Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€24,50
Kabuki brush Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€42,00

Welk beautymerk zou jij het liefste online shoppen? Meer van de Bobbi Brown collectie van de Bijenkorf vind je natuurlijk ook in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer