Fashionnews

Blond Babe #3: Deze kleur is niet voor mietjes

Kristel, 05 juli 2016

Blond Babe #3: Deze kleur is niet voor mietjes

Blondes have more fun. Als (bijna natuurlijke) blondine kan ik me helemaal vinden in dit gezegde. Blond zijn is leuk, het is fris, het is zomers, het is vrolijk en flirty. Niet zo gek dus dat we graag samen met L'Oréal Professionnel de kleur blond in de spotlights zetten. Iedere week laten we je één van dé tinten blond zien die helemaal hot and happening zijn. Want de tijd dat je 'gewoon' voor blond ging is voorbij. Zo koos Ellen voor het zomerse Bohemian Balayage Blonde en ging business babe Yara voor Ambitious Ash Blonde. En Amanda? Ja, Amanda deed het natuurlijk nét even anders. Want blondes have more fun, maar Pastel Rebel Blondes? Die hebben pas echt elke dag feest.

Amanda blond L'Oreal

Pastel Rebel Blond

Dat onze glitterkoningin Amanda niet voor een simpel kleurtje in haar haar kiest zal geen verrassing zijn. Rebels is haar middle name en dus heeft ze een kapsel nodig dat haar persoonlijkheid ondersteunt. En daar is hairspecialist Mark Melief van Kini Kappers uitstekend in geslaagd.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Een zoete mix

Mark: "Amanda heeft duidelijk een eigen identiteit en dat mag terugkomen in de keuze van de kleur: stijlvol en kleurrijk. Tevens houden we rekening met het makkelijk kunnen veranderen van kleur, omdat stil staan bij één kleur per jaar niet bij Amanda past. De verschillende accenten in haar kleur maken deze spannend en geven tevens diepte aan het totaal beeld." Het resultaat? Een heerlijk zoete mix van blond en zachtroze. Helemaal volgens de laatste trends en helemaal passend bij Amanda. Wow.

Amanda inspiratie blond

Do it yourself? Liever niet.

Denk jij nou: 'dat wil ik ook!'? Dat snappen we maar al te goed. Maar bedenk je wel: dit is geen kleur die je zelf even in je haar smeert. Tenminste, als je een mooi resultaat wilt behalen. En dat wil je, toch? Geen paniek: de L'Oréal Professionnel experts bij jou in de buurt helpen je met liefde aan zo'n zoete coupe. Ga dus snel naar Mijn Zomer Blond - waar je overigens ook kunt testen of pastel blond wel écht bij je past - en vind de dichstbijzijnde L'Oréal Professionnel salon bij jou in de buurt. Maak een afspraak en let your wild side shine met deze fantastische look. Oh, en vergeet de Blonde Rescue Kit niet meteen mee te nemen! Dit zijn alle producten (van shampoo om je haar zacht en glanzend te houden tot crème die vergeling tegen gaat) om je blonde lokken zelf vakkundig te kunnen onderhouden. Laat je het resultaat nog even aan ons zien?

Rebellious babe

tigha Biker Jasje Azra zwartTigha Tigha
€ 279,90 € 167,90
Maison Scotch Relaxed fit jeans soul riderMaison Scotch Zalando
€ 159,95
Structured topMelting stockholm The Sting
€ 25,00 € 15,00
kate spade new york Bikini top creamKate spade new york Zalando
€ 149,95
Bomberjacket Patches PinkFashionize Fashionize
€ 49,95 € 29,99
Witte Poelman Ri-ribzoolPoelman Le Ballon
€ 79,95

Is roze voor jou te heftig? Maar heb je geen idee welke tint blond jou het mooist staat? Ga dan snel naar Mijn Zomer Blond en doe de test!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer