Fashionnews

Blond Babe #1: Dit is de meest exotische blondtint van het moment

Kristel, 22 juni 2016

Blond Babe #1: Dit is de meest exotische blondtint van het moment

Met de komst van een nieuw seizoen (ja, het is bijna zomer!) ontstaat ook de drang voor een nieuwe, frisse hair do. Tenminste, zo werkt het bij mij. En de zomer is wat mij betreft hét moment om eens voor een blonde (of nog blondere) coupe te gaan. Zeker nu er zóveel verschillende soorten blond zijn. Asblond, balayage, honingblond, highlights, platinum of zelfs pastel blond; voor iedere stijl is er een perfecte match. Maar ja, hoe kies je nou die ene perfecte blonde kleur? En als je gekozen hebt, hoe zorg je dan dat je haar ook écht die kleur krijgt? Geen paniek, L'Oréal Professionnel to the rescue. Zij zetten de blondines (en soon-to-be-blondines) de aankomende weken in het zonnetje. Ze laten je de mooiste blond trends zien en helpen je te kiezen uit één van de blond trends. En als je gekozen hebt, dan hebben ze ook nog eens een leger aan experts om jou aan je nieuwe coupe te helpen. Hoera!

Ellen blond L'Oreal

Bohemian Balayage Blonde

Niet alleen L'oréal Professionnel is in de ban van de blondines, ook hier bij Fashionchick doen we graag mee. Daarom belichten we elke week een ander blondtype en helpen we je om uit te vinden welke kleur het best bij je past. We trappen af met wat misschien wel de meest exotische blondtint van het moment is: bohemian balayage blonde. Denk aan tropische oorden, witte stranden, wuivende palmbomen, blote tenen die wiebelen in het zand, een zongebrande huid en nonchalante beach waves. Of een bos krullen, zoals Fashionchick's Ellen.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Blonde specialist

Olaf van den Wildenberg (creative hairdirector van L'Oréal Professionnel) nam onze bohemian babe onder handen en gaf haar een prachtige warme balayage: "Bij Ellen hebben we een donkerende kleuring bij de aanzet toegepast en om haar krullen nog mooier naar voren te laten komen zijn lengtes en punten door middel van een slide techniek om en om ingezet met een beige blond en een licht goudblond. Zo creëert de blonde specialist deze prachtige zomerse look." De blonde specialist ja, want denk maar niet dat je dit zelf in je badkamer voor elkaar krijgt. 

Blond

Don't do it yourself

Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn want, zoals ik al zei, bij L'Oreál Professionnel barsten ze van het kleurtalent dat jou kan helpen om net zo'n prachtige Bohemian Balayage Blonde als Ellen te krijgen. En helemaal mooi: ze hebben hier ook alle tools in huis om je blonde lokken wekenlang vakkundig te verzorgen. Met de Blonde Rescue Kit (bestaande uit de Silver Shampoo, Vitamino-AOX Color Corrector Blondes en Shine Blonde Shampoo) weet je zeker dat jouw blond eindeloos lang mooi blond blijft. Ga dus snel naar Mijn Zomer Blond, lees álles over de verschillende soorten blond (want man-o-man wat zijn ze allemaal mooi!) en zoek de dichstbijzijnde salon bij jou in de buurt die jou kan helpen aan dit exotische kapsel. Laat die zomer maar komen!

Bohemian babe

Superdry Neo Nomad schoudertas met franjeSuperdry Superdry
€ 39,97
Oranje maxirok met printRiver Island River Island
€ 33,00
Blouse met carmenhalsLinea Tesini OTTO
€ 39,95
Scotch & Soda Beach PonchoMaison Scotch Scotch & Soda
€ 149,95
Playsuit Nova  RoodAmerica Today America Today
€ 39,95 € 19,98
Zign Sandalen rosegoldZign Zalando
€ 69,95 € 34,95

Zie jij jezelf niet als bohemian babe? Of heb je geen idee welk blondtype jij bent? Doe dan snel de test en vind jouw perfecte kleur!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer