Fashionnews

Bloggers testen Schwarzkopf Million Color haarkleuring

Marlies, 05 februari 2015

Bloggers testen Schwarzkopf Million Color haarkleuring

New season, new hair? Het is tijd voor homemade make-over. Met die instelling smeerden blogger Rowan Reiding, Jennie from the Blog en Aranka van By Aranka een geheel fris kleurtje in hun haar. Zij testten de nieuwe Swarzkopf Million Color permanente haarkleuring die intense kleur en ongekende glans belooft. De scores zetten ze kort onder elkaar en legden ze vast voor Fashionchick. Read up!

Bloggers testen Schwarzkopf Million Color

Schwarzkopf Million Color Rowan

Rowan - Red Reiding Hood - Million Color Stralend Blond

Als er twee dingen zijn waar ik een hekel aan heb, is het uitgroei en naar de kapper gaan. Niet een hele handige combinatie. Mijn eigen haren knippen durf ik niet, maar mijn eigen haar verven wilde ik best eens proberen. Ik koos de Schwarzkopf Million Color in 10-1 stralend blondMillion Color is de eerste permanente intense poeder-crème-kleuring die werkt met miljoenen kleurpigmenten voor pure kleurintensiteit en uitzonderlijke glans. Klinkt goed, toch?!

'Ik heb een hekel aan uitgroei en de kapper'

In iets meer dan een half uurtje was het karweitje gepiept. Ik schudde het zakje met Millionized Powder Pigments goed tot alles onder in het zakje zat, voegde het poeder toe aan de applicatieflacon en schudde alles even goede door elkaar. Vervolgens kon ik het gemakkelijk aanbrengen op mijn haar. Ik liet het 35 minuten inwerken – zonder druppen! - en werkte ondertussen aan mijn blog. Dat kan niet bij de kapper! Daarna spoelde ik het de kleuring uit met water, masseerde de bijgeleverde Gloss Conditioner in mijn haar en spoelde het weer goed uit. Klaar. En wauw, wat ben ik blij met het resultaat zeg! Het is heel mooi glanzend blond geworden en mijn uitgroei is bedekt. Dit zou wel eens een fijne geldbesparende gewoonte kunnen worden!

Schwarzkopf Million Color Aranka

Aranka - By Aranka - Million Color Intens Bruin

Millon Color is een haarverfserie van Schwarzkopf die anders is dan alle andere haarkleuringen. Het is namelijk de eerste permanente intense poeder-crème-kleuring die werkt met miljoenen kleurpigmenten. Op de verpakking aan de zijkant staat eenvoudig uitgelegd hoe het allemaal werkt. De flacon is handig in gebruik als je in je eentje je haar verft en hij zorgt dat je niet knoeit!

'Een vrij compact pakketje met duidelijke stappen!'

Als je het doosje van de haarkleuring open maakt vind je een aantal dingen. De applicatieflacon met daarin ontwikkelemulsie, een handige doseerdorp, de kleurpigmenten, conditioner en een handleiding met handschoentjes. Een vrij compact pakketje met duidelijke stappen! Nadat de verf van kleur Intens Bruin er een half uur tot 45 minuten in heeft gezeten, spoel ik de de crème uit onder de kraan en dep het droog tot handdoekdroog haar. Vervolgens smeer ik de conditioner in mijn haar en merk ik wel dat dit heel erg weinig is, dat vind ik wel een minpuntje. Maar mijn haar is nu, prachtig warm bruin!

Schwarzkopf Million Color Jennie

Jennie - Jennie from the Blog - Million Color Intens Bruin

Ik zat al een tijdje te twijfelen om wat met mijn haren te doen, dus toen ik werd gevraagd of ik de nieuwe Schwarzkopf Million Color haarverf wilde proberen, besloot ik het gewoon te doen. Eigenlijk hoef je alleen maar de pigmentpoeder in het flesje met de ontwikkelemulsie te doen, even te schudden en het vervolgens aan te brengen. Ik weet niet hoe haarverf normaal gesproken ruikt, maar deze doet me een beetje denken aan perzik. De verf moet 30 minuten intrekken en omdat ik lang haar heb, heb ik twee pakjes verf gebruikt.

'Ik zocht op internet naar haarverftips, maar had geen één nodig.'

Ik zocht het internet af naar haarverftips, maar uit eindelijk had ik er geen één nodig. De verf drupt niet en mocht je wat uitschieten dan veeg je het zo weer af met wat water op een doekje. Makkelijk! Mijn haren zijn nu wat donkerder dan eerst en daar ben ik heel blij mee. Het staat krachtiger! De Schwarzkopf Million Color lijn kost ook nog eens maar €13,99 per pakje. Met dit product heb ik in ieder geval een fijne eerste haarverfervaring gehad.

Maak jij je op voor een haarverandering?

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer