Blogger van de Maand: I'm Fashionstoned

Vrouwelijkheid spat van het scherm bij blogster Irene van Guin. Met jurkjes, zachte breisels en hoge hakken vult ze haar blog I'm Fashionstonend. Waar blogger na blogger los gaat met leren broeken en bikerboots, kiest Irene vaak net even een andere richting. Een hoog gehakte en super vrouwelijke richting. Wij voelden Irene flink aan de tand over haar kledingstijl. Fashionable foodie's, opgelet! Op I'm Fashionstonend vind je namelijk niet alleen smakelijke mode.

Blogger I'm Fashionstonend

Wanneer ben je begonnen met jouw blog en waarom?
Ik ben in 2009 begonnen met de I'm Fashionstoned ter ondersteuning van mijn webshop Fashionstoned. 
Mijn passie voor fotografie, mode en lifestyle kan ik via mijn blog delen met de wereld. Elk kiekje in mijn leven leg ik maar al te graag vast om op deze manier ook anderen te kunnen inspireren met wat mij bezighoudt.

Fashionstoned look 1


Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven?
Tijdloos, geraffineerd en minimalistisch. Ik draag het liefst de meest simple kledingstukken zonder enig printjes met een goede pasvorm. Ik maak mijn outfit altijd af met simpele sieraden en eye-catching hakken.

Wat geef je per maand uit aan mode?
Rond de 300 euro. Maar dan hebben het over mode en nieuwe dingetjes voor mijn interieur. De prijs van mijn aankopen zijn heel divers. Mijn goedkoopste aankoop was een mooie tweedehands zijde blouse op de Rotterdamse markt. Ik heb hem gekocht voor €2,-! Mijn duurste aankoop zijn mijn Stella Mccartney slingbacks via Net-a-Porter.
 
Winkel je wel eens bij online shops en welke online shop is jouw favoriet?
Ik winkel vaak online en dan voornamelijk bij Asos!

Wat is je geheime guilty pleasure?
Mijn grootste guilty pleasure is hakken kopen die ik eigenlijk totaal niet nodig heb, maar toch MOET hebben.

Je hebt niet alleen een passie voor fashion, maar ook voor eten. Waar zijn beide passies ontstaan?
In Azië, waar mijn roots liggen, is eten hét gespreksonderwerp. Je gaat daar dagelijks uiteten en daar hoort natuurlijk ook bij dat je er leuk uit moet zien. Ik denk dat mijn passie's voor mode en eten door die Aziatische achtergrond zijn ontstaan.
Wat is je favoriete kledingstuk op dit moment?
Op dit moment is dat mijn Kiro by Kim vest! Het is een heerlijk zacht wollen vest waar ik dagenlang in kan wonen.

Wat is je persoonlijke style tip?
Ik heb één tip: Draag kleding met een goede pasvorm. Hoe je het wendt of keert een slobbertrui kan er never nooit sexy uit zien!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Veel van mijn inspiratie haal ik uit de stad Rotterdam. Het is een heerlijke stad om in te wonen! De stad is een soort van collage van verschillende architectuurstijlen. Elk hoekje van Rotterdam is fotogeniek.

Wat is/zijn je favoriete blog(s)?
Karla's Closet is mijn favoriete blogger aangezien zij een hele eigen stijl heeft die ook zeer klassiek is. Ze is iemand die niet alle modetrends op volgt, maar lekker draagt waar ze zin in heeft!

Nog een laatste tip van ons: Laat de mode eens voor wat het is en ga watertanden bij de Food categorie van Irene. Heerlijk! Wij zijn gek op I'm Fashionstonend. Jullie ook?

liefs, Marlies Bax,