Blogger van de maand: Give Live Love Life

Hier bij Fashionchick zijn we dol op blogs. Iedere maand stellen wij één van onze favoriete bloggers aan jullie voor. Deze maand is dat Brenda van Give Live Love Life. Brenda is 22 jaar en woont in Amsterdam. Ze straalt op iedere foto van vrolijkheid en heeft een super leuke stijl. Ze bewandelt met haar stijl de middenweg tussen schattig en stoer. Deze fashionble dame heeft niet voor niets een eigen vaste column op de site van Danie Bles!

brenda give live love life

Hoe is Give Live Love Life begonnen?

Ik ben een jaar geleden een blog begonnen. Het leek me leuk om een soort van online dagboek van onder anderen mijn kledingstijl bij te houden voor later. Mijn blog gaat niet alleen over mode. Ik plaats ook persoonlijke dingen zoals foto's van leuke avonden met vriendinnen, het weekend en vakanties.

Wat is het leukste dat je tot nu toe met bloggen bereikt hebt?
Toen ik net blogde vond ik het al fantastisch om uitgenodigd te worden voor mode-events of Fashion Week. Afgelopen jaar ben ik naar best veel events geweest, maar om eerlijk te zijn, zijn dat soort feestjes niet echt mijn ding. Wat ik wel heel leuk vind, is dat ik sinds kort op Danie Bles haar website ByDanie.com elke week laat zien hoe je een bepaalde trend kunt dragen. 

Hoe stom het ook klinkt, eigenlijk is het leukste dat ik heb bereikt met bloggen dat ik van het afgelopen jaar een visueel overzicht heb van wat ik droeg, deed en dacht - en dat is precies waarom ik ben begonnen met bloggen.

give live love life 

 

topshop leather biker sleeveless 

Wat is het verhaal achter de titel van je blog?
Ik heb deze blog al gemaakt toen ik op mijn 18e net in Amsterdam ging wonen. Het was toen geen modeblog. Ik schreef er alleen op wat ik meemaakte. Toen ik vorig jaar besloot een modeblog te beginnen heb ik alle artikelen gewist en ben gewoon op diezelfde blog verder gegaan. Het is een super onhandige en zweverige naam, maar ik kan hem nu jammer genoeg niet meer veranderen.
 
Wat zijn je favo online shopping adresjes?
Ik ben niet echt een online shopper. Heel af en toe bestel ik iets bij Romwe en H&M. Ik vind het fijner om dingen te kunnen passen voordat ik ze koop. Als ik dingen online bestel ben ik vaak te laat of te lui om het terug te sturen als het te groot/te klein/niet leuk is.

give live love life

 

 

 

Wat is je favoriete item in je kast en waarom?
De laatste tijd draag ik over bijna alles een vest. Mijn favoriete vest is een hele grote zwarte van de American Apparel. Daarnaast heb ik een zwarte legging met hoge taille van de H&M die ik bijna ieder weekend draag met uitgaan. Hij is mooi, hij past overal bij en hij is fijn om in te dansen. Perfect dus! Onlangs heb ik een nieuw merk ontdekt, Brandy & Melville, waar ik meteen een cropped top van heb gekocht met een Amerikaanse vlag erop. Ook dit is direct één van mijn favoriete shirtjes geworden. Qua schoenen: de hard rock boots van Nelly.com blijven favoriet.

Welk item staat er bovenaan jouw wishlist?
Ik heb nooit een wishlist maar als ik nu iets moet bedenken wat ik nog wel zou willen: beige suede enkellaarsjes met een lage hak. Voor de zomer wil ik graag een heel mooi wit jurkje. Als accessoire zou ik nog wel een bruine tas willen met fringes.

give live love life  

 

Wat zijn jouw drie favoriete blogs?
Style by Kling is mijn favoriet. Zij draagt hele simpele dingen en dat staat haar toch fantastisch. Heel leuk om te zien. Daarnaast is zij met zoveel gave dingen bezig dat het gewoon leuk is om haar leven een beetje te volgen op haar blog. The Killing Moon heb ik pas een paar weken geleden ontdekt, maar is meteen een grote favoriet geworden. Zij is zo'n heerlijk dromerig, veel te mooi type die prachtige foto's heeft. Als derde favoriet heb ik Victoria Törnegren. Zij update haar blog heel vaak, heeft betaalbare kleding en combineert dingen heel mooi. Een goede blog voor alledaagse inspiratie

give live love life

 

 

 

Wat vinden jullie van Brenda's stijl? Weten jullie nog een fashion blogger die we echt móeten kennen?

twitter Volg op twitter alle updates en het laatste nieuws over Give Live Love Life!

liefs, Laura Gommans

Laura Gommans

Reageer

  Log in om te reageren
 • Onbekend 5 jaar geleden

  Kom je een kijkje nemen ♥ www.DeSchoenenkast.nl ♥

 • Myrthe 5 jaar geleden

  De laatste twee stijlen vindt ik echt superleuk!

 • Tanja 5 jaar geleden

  Wauw, raak helemaal geïnspireerd, ga zo door!!

 • Nicole 5 jaar geleden

  Alleen die eerste outfit vind ik leuk! De rest een beetje saai..

 • Laura 5 jaar geleden

  Nice! Vooral veel variatie in de kleding!

 • Kiki 5 jaar geleden

  Echt een heel leuke stijl! Alleen de foto met de blauwe broek vind ik niet zo'n succes ;).

 • Janny 5 jaar geleden

  Ook een aanrader: Afterstylecomes fashion

 • Janny 5 jaar geleden

  Hele leuke blog.

 • Priscilla 5 jaar geleden

  Hee wat leuk!! ik kijk zo af en toe al eens op haar blog waar ik via via op terecht kwam. Erg leuke kleding inderdaad.

 • Ellen 5 jaar geleden

  Zo toevallig, die cropped top met vlag van Brandy & Melville, heb ik ook!!

 • Ike 5 jaar geleden

  Leuke style! Maar draagt ze nooit hakken? Zou ik eens doen voor de verandering! Je bent niet zo lang en je houdt van vrouwelijke fashion! Dus high heels aan!:)

 • Inge 5 jaar geleden

  Erg leuke stijl! Uit haar ogen straalt echt passie voor het vak:)