Blogger van de Maand: Fashionista Chloë

Met haar eigenwijze stijltje is ze een verschijning waar je niet om heen kunt. Chloë wist zich dan ook binnen no time in de spotlight te werken met haar blog Chloë Fashionista. Ons hart stal ze met haar looks met de enige echte Fashionchick pumps. Daarom is Chloë deze maand Blogger van de Maand en onderwierpen wij haar aan een fashionverhoor.

Blogger van de maand Chloe

Waarom ben je Chloë Fashionista begonnen?
Ik blogde eerst voor Beverly Beethoven, een winkel aan de Beethovenstraat. Mijn werk voor deze blog bestond vooral uit BN'ers spotten, fotograferen en interviewen. Op een gegeven moment werd dit voor mij te eentonig en besloot ik in maart 2011 voor mezelf te beginnen. Ook begon ik te bloggen om naast mijn economische modestudie iets meer van mijn creativiteit te kunnen uiten.

Chloe look 1


Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven?
Ik denk niet echt dat ik een stijl heb. Toen ik begon met bloggen hield ik wel erg van de strikken en veel kleur, maar ik ben wat gematigder geworden. Al ben ik nog steeds van de rokjes en jurkjes! Ik denk dat ik mijn stijl funny/sporty chic zou noemen als ik echt wat moest zeggen. Ik shop mijn outfits het liefste bij Asos, Nelly.com, The Outnet en Zalando.

Wat geef je per maand uit aan mode?
Dat verschilt enorm per maand en hangt natuurlijk af van wat ik die maand verdien. Ik denk dat het gemiddeld rond de 250 euro ligt. De ene keer koop ik veel op de Noordermarkt of in de IJ-hallen en ben ik natuurlijk goedkoper uit dan na een week St. Tropez.

Chloe look 2

Wat is je goedkoopste en duurste aankoop?
Mijn duurste aankopen zijn denk ik mijn Coh en 7 For All Mankind spijkerbroeken. Deze zijn redelijk prijzig, maar ze zitten fantastisch. Ik meerdere goedkope aankopen. Af en toe ga ik naar een vintage/tweedehandswinkeltje in Driebergen, waar alles 1 euro is. Echt een tip als je daar in de buurt woont!

Wat is je favoriete modeherinnering?
Mijn favoriete modeherinnering is van februari, toen ik Paris Fashion Week bezocht en gratis twee nachten sliep in een suite in het Hilton Hotel. Ik heb staan springen op het bed. Ik had nooit verwacht dat ik zo ver zou komen met mijn blog.

Chloe look 3


Wat is je favoriete kledingstuk op dit moment?
Mijn zwarte leren vintage rokje.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Inspiratie haal ik uit tijdschriften, modeshows, blogs en gewoon van de straat. Favoriete blogs van anderen zijn Stylescrapbook van Andy Torres en AfterDRK van Sabrina Meijer.

Chloe look 4


Wat vind jij van de stijl van Chloë?

liefs, Marlies Bax,