Blogger van de maand: Concept of Infinity

Een nieuwe categorie! Vanaf nu zetten we iedere maand onze favoriete Nederlandse bloggers in het zonnetje. De eerste in dit rijtje is Ilse van Concept of Infinity. Met haar lange blonde haren en supertoffe stijltje, vinden we dat zij wel wat extra aandacht verdient.

Ilse is 19 en studeert Geneeskunde in Amsterdam. Geneeskunde en een modeblog is misschien niet de meest voor de hand liggende combo, maar dat is juist typerend voor Ilse. Haar stijl is even onvoorspelbaar! Van stoere jongensachtige outfits tot lieflijke pastelkleurige jurkjes; deze bloggerista houdt van variatie. 

concept of infinity blog

Wij wilden meer weten over Ilse, en daarom hebben we haar even aan de tand gevoeld over haar blog, haar shopadresjes en haar inspiratiebronnen.

Wat betekent je blog voor jou?
Ik ben al vrij jong begonnen met mijn blog, ik was toen vrij experimenteel met mijn stijl en stootte daardoor op veel weerstand in mijn omgeving. Mijn blog heeft me toen in contact gebracht met andere mensen die zich ook met mode bezig hielden en dat vond ik een verademing. Het is voor mij een creatieve uitlaatklep geweest, en nu is het voor mij een middel om me continu te ontwikkelen.

concept of infinity

  

Wat is het meest bijzondere item in je kast?
Een 70 jaar oud pinguinjasje wat ik nóóit weg zal doen, en een paar overknee suède laarzen van Topshop dat ik van mijn vriend heb gekregen. Die gaan ook nooit weg!

Wat staat er bovenaan je wishlist?
Céline Boston bag. Ik spotte hem in London van de zomer en werd verliefd; het model past gewoon in het perfecte-tas-plaatje. Beetje off-budget, helaas.

concept of infinity

  

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Oude en nieuwe foto's, tijdschriften, mijn vrienden, gekke oude vrouwtjes op straat, andere blogs. Reizen en hardlopen op winterse zondagochtenden geeft mij oneindige energie, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe muziek. Vaak kleed ik me ter inspiratie van een nieuwe favoriete song - die koppeling vind je trouwens ook terug op mijn blog.

Waar zou je gaan shoppen als je de loterij zou winnen?
Als ik de loterij zou winnen, zou ik lekker gaan shoppen bij Dover Street Market in London, of Colette in Parijs. Daar hebben ze prachtige items!

concept of infinity blog

  

Favoriete online shop-adresjes
Ik shop vrij weinig online - behalve bij de H&M dan, omdat het makkelijk terugbrengen is. Maar ik hou van window shopping op La Garçonne, Mr Porter en OAK NYC. En niet te vergeten eBay voor vintage!

Wat is je favoriete modekleur?
Bordeauxrood, zeker weten.

Wat zijn je favoriete blogs?
Vanillascented
, Park&Cube, Gary Pepper Vintage, Love Aesthetics en Christophwho?. Met andere woorden: intelligente, stijlvolle mensen die het nét even een tikkie anders doen.

concept of infinity blog

 

  

Wat vinden jullie van Ilse's stijl? Kennen jullie nog leuke blog die wij moéten zien?

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.