Blogger van de maand: Billie-Rose

Een Fashionchick kan nooit genoeg inspiratie hebben! Daarom zetten wij voor een extra dosis inspiration iedere maand een Nederlandse blogger in de spotlight. Deze maand is dat Rosanna van Billie-Rose, lid van bloggerscollectief Creators of Desire. Rosanna is 23, woont in Amsterdam en studeert mediastyling aan akademie Vogue. Op haar blog plaatst ze foto's van haar eigen stoere outfits en foto's die ze inspirerend vindt. Neem een kijkje en get inspired!

billie-rose

Waarom ben je een blog begonnen en hoe lang ben je al bezig?

Ik ben sinds 1,5 jaar aan het bloggen. Na het volgen van vele blogs besloot ik er zelf ook een aan te maken. Ook vond ik het een mooie manier om mijn mapje met al mijn duizenden inspiratiefoto's te delen. De naam van mijn blog komt van een bijnaam die m'n vriendje me heeft gegeven. Hij maakt ook vanaf het begin af aan al de foto's voor mijn blog!

Kun je iets vertellen over hoe Creators of Desire, het bloggerscollectief waar jij aan meewerkt?
Creators of Desire is in juni dit jaar opgericht door Anouk Bos. In Scandinavië zijn de blogcollectieven zoals Freshnet.se erg populair en daarom besloot Anouk een platform voor Nederlandse bloggers op te richten. Creators of Desire bestaat uit vijf meiden met heel verschillende stijlen. Sinds ruim een week hebben we ook een online shop gelanceerd op de website. In onze shop verkopen we eyecatching accessoires om je outfit helemaal mee af te maken. Je vindt er accessoires en kledingstukken die zijn ontworpen door jonge opkomende designers en erg populair zijn onder bloggers.

billie-rose 

 

 

Wat zijn je favo online shopping adresjes?
Topshop, Zara, COS en Asos worden bijna iedere dag wel even bezocht door mij. En net-a-porter, my-wardrobe.com, LaGarconne en theCorner zijn vooral om bij weg te dromen!

Wat is je favoriete item in je kledingkast en waarom?
Dat wisselt enorm! In de zomer en herfst waren dat kimono's en op dit moment is het mijn zilveren H&M Trend vest. Heerlijk warm en hij geeft een upgrade aan iedere outfit! In mijn kledingkast zie je veel zwart, grijs en nude. Maar ik ben ook gek op mooie printjes om mee te mixen en matchen.

billie-rose

 

 

Welk item staat er bovenaan jouw wishlist?
Dat is een lastige vraag. Ik blijf de Isabel Marant Renell embroidered skinny jeans super vinden!

Waar zou je gaan shoppen als je de loterij zou winnen?
Ik zou een ticket naar New York boeken en dan lekker shoppen in Soho en alle andere leuke wijkjes.

billie-rose  

Wat zijn jouw drie favoriete blogs?
Drie... Dat is lastig! Ik heb namelijk echt veel blogs die me heel erg inspireren, en ze zijn allemaal uniek in stijl. Als ik er drie moet opnoemen zijn dat Style By Kling, The Man Repeller en Carolina van Fashion Squad. Maar ik heb echt nog véél meer favorieten.

billie-rose

 

 

Wat vinden jullie van Rosanna's stijl? Weten jullie nog een fashion blogger die we echt móeten kennen?

twitter Volg op twitter alle updates en het laatste nieuws over Billie-Rose!

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.