Blogger van de maand: All About The Style

Het is weer tijd voor een nieuwe blogger van de maand! Deze maand is dat Kim Jacobs van All About The Style. Kim is een 20-jarige online marketing student uit Breda, met een passie voor mode, bloggen, beauty en fotografie. Ze volgt naast haar online marketing studie ook nog een kappersopleiding. Daarnaast blogt ze voor Follow Fashion en is ze ook nog eens een Grazia Insider. Wat een druk leventje! Op haar blog post ze outfits, laat ze zien door wie ze geïnspireerd wordt en neem je een kijkje in haar leven. 

All About The Style

Wanneer ben je begonnen met je blog en waarom?
Ik ben in 2009 begonnen met bloggen. Ik was geïnspireerd door de blog van Fashiontoast en toen ben ik eigenlijk direct een eigen blog begonnen.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik vind het erg moeilijk om mijn stijl te omschrijven. Ik voel me net een kameleon aangezien mijn stijl per seizoen eigenlijk wel anders is. In de winter draag ik veel zwart en leer. Ik kan mijn stijl dan omschrijven als minimalistisch en chique met een stoer randje. Daarentegen draag ik in de zomer juist veel lichte en luchtige kleding. Dit combineer ik met veel sieraden en accessoires. Ik zou mijn stijl dan omschrijven als bohemian en girly.

Outfit 1

 

 

Wat is jouw favoriete kledingstuk op dit moment?
Op dit moment is mijn favoriete kledingstuk mijn leren broek van Saint Tropez. Ik was al maanden op zoek naar de perfecte leren broek maar dit viel niet mee. Tot ik deze broek tegen kwam en hij was maar 10 euro!

Outfit 2

   

 

Wat is/zijn jouw favoriete blog(s)?
Ik ben dol op Zweedse blogs! Mijn favoriete Zweedse bloggers zijn Angelica Blick en Victoria Tornegren.

Op welke online shops koop je weleens en welke online shop is jouw favoriet?
Nelly.com is mijn favoriete webshop op dit moment. Ik ben vooral dol op de schoenen en ik ben elke keer weer onder de indruk van de collecties.

Outfit 3

>

   

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik laat me graag inspireren door blogs, streetstyle, tijdschriften en door kleding en hun structuur.

Waar zou je gaan shoppen als je de loterij zou winnen en wat zou je kopen?
Als ik de loterij zou winnen zou ik meteen naar Chanel gaan, daar zou ik een grote tas, zonnenbril en een chique jurk kopen.

Outfit 4

Wat vinden jullie van Kim's stijl? Weten jullie nog een leuke fashionblogger? Geef het door en wie weet zien we haar volgende maand terug!

twitter Volg op Twitter alle updates en het laatste nieuws over All About The Style!

liefs, Amanda Schothorst,