Blogger contest: win Amsterdam Fashion Week treat

Amsterdam Fashion Week is Neerlands grootste modefeestje. Een feestje dat je als volleerd fashion blogger niet wil missen. Dat gaan vijf internationale bloggers ook zeker niet doen. Wij halen ze van over heel de wereld naar onze hoofdstad voor de ultieme Amsterdam Fashion Week treat. Dus ben jij een Nederlandse blogger, dan roepen wij je op om mee te doen! Are you in?

Blogger Competition 20th Amsterdam Fashion Week

20th AMSTERDAM fashion week - celebrate fashion

Op 23 - 27 januari 2014 neemt modieus Nederland onze hoofdstad over. Het is alweer tijd voor de 20ste editie van Amsterdam Fashion Week. Al tien jaar sturen gerenommeerde designers hun collecties de Amsterdamse catwalk op. En dat vieren wij! Daarom nodigen we vijf bloggers uit voor een speciale Amsterdam Fashion Week treat.

We halen blogsters vanuit de UK, Frankrijk, USA, Duitsland en ons eigen Nederland naar Amsterdam en brengen ze twee nachten onder in de nieuwe hotspot van Amsterdam: het design Art'otel. Ook ontvangen ze een uitgebreide lunch, een complete outfit naar keuze van Supertrash en tickets van dé must-see shows van Amsterdam Fashion Week. Wat je moet doen om deze prijs te winnen? Heel simpel. Schrijf over wat ons aller zo lief is; mode.

Hoe doe je mee als fashion blogger?

  1. Verwerk in een blogpost iets over je ultieme outfit voor aankomende AFW met een link naar Fashionchick.nl. Dit kan een alinea, wishlist, outfitpost of moodboard zijn. Wees creatief!
  2. Stuur ons het linkje van je blogpost via de blogger contest pagina. Alleen dan telt je deelname. En deel je post op social media met #fcbloggers.
  3. That's all. That's it!

contest

We zijn benieuwd naar jullie creatieve blogpost. Succes!

De winactie loopt tot 7 januari 2014. Hier vind je alle voorwaarden.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer