Blogger competion: Win Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam treat

Het aftellen kan weer bijna beginnen; Neerlands grootste modefeestje Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam komt er aan. En ook tijdens deze zomereditie halen we vier internationale bloggers naar Amsterdamse gronden voor de ultieme MBFWA treat. Hotelovernachtingen, fashionshows, shoptegoed en een shopping experience. Check, check, check! Are you in?

blogger competition plaatje

Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam

Van 4 tot 14 juli tikken de hoge hakken weer over de Amsterdamse keitjes. Modieus Nederland heeft de stad even in handen en nationale designers laten het publiek oeeeh'en en aaaah'en. En in dat publiek zit jij als blogger misschien wel samen met drie andere fashionfreaks uit de UK, Frankrijk en Duitsland. Net als in januari is onze Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam treat er weer één om van te dromen als blogger. De vier winnaars verblijven in de nieuwe hotspot van Amsterdam: art'otel amsterdam. Daarnaast - zet je schrap - bezoeken ze 2 MBFWA catwalk shows, ontvangen ze een driedelige look van Reiss, krijgen ze een head-to-toe Zalando outfit t.w.v. €500,-, een shopping voucher t.w.v. €100,- van Boohoo.com en mogen ze voor €250,- shoppen bij de nieuwste shophemel van Amsterdam, Forever 21.

Hoe doe je mee als fashion blogger?

1. Schrijf voor 31 mei 2014 een blogpost met je ultieme MBFWA summer outfit en gebruik de hashtag #FCfindyourlook. Vertel ons waarom alle ogen op jou gericht zullen zijn tijdens MBFWA. Bloggers die hun post inleveren, maken ook nog kans op €20,- shoptegoed van Boohoo.com!

2. Lever je deelname via de actiepagina in en deel hem met #FCfindyourlook via alle social media kanalen.

3. Op 2 juni kiezen we 2 finalisten. Vanaf die dag ligt hun lot in de handen van de Fashionchickbezoekers. Zij stemmen tot 10 juni op hun favoriete look van de blogger die de ultieme treat mag beleven.

That's all. That's it! 

Button

De actie loopt tot 31 mei 2014. Deelnemers moeten een post plaatsen op hun persoonlijke blog die de hashtag #FCfindyourlook bevat. Van 2 tot 10 juni 2014 loopt de 'Vote&Win' competie op Fashionchick.nl waar bezoekers de definitieve winaar bepalen. Op onze winactie zijn voorwaarden van toepassing.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Luella 3 jaar geleden

  Leuk! Ik heb ook meegedaan :) Wanneer wordt de uitslag eigenlijk bekend gemaakt?

 • Marlies 3 jaar geleden

  Vera, het mag zoals je het zelf wil. Outfitfoto, collages ect. Kan allemaal!

 • Vera 3 jaar geleden

  Is het de bedoeling dat je digitaal een outfit samenstelt of in outfit foto's?

 • Sylvana 3 jaar geleden

  wow....Was ik maar een Fashion Blogger....