Birkenstock zomer 2011: fashion meets comfort

Het weer wordt steeds mooier en dus kunnen ein-de-lijk de open schoenen definitief uit de kast gehaald worden. Hooggehakte sandalen, sleehakken, peeptoe pumps, noem maar op. Deze zomer is niks te gek! Maar soms ben je high heels zat en wil je ze even inruilen voor een plat en comfortabel schoentje. Of heb je een lange zomerse dag voor de boeg en ga je het op die fantastische hakken nét niet redden....Birkenstocks zijn dan de ideale summershoes!

Deze sandalen lopen niet alleen ontzettend lekker, maar zien er ook nog eens leuk uit. Het kurken voetbed – dat door mister Birkenstock himself is uitgevonden – is gemodelleerd naar de natuurlijke voetstappen in zand waardoor het net lijkt alsof je op blote voeten loopt.

Birkenstock

Birkenstocks zijn tegenwoordig te verkrijgen in allerlei fashionable kleurtjes en modellen. Simpel wit en zwart maar ook kiwigroen en aquablauw. En laat nou net kleur het credo zijn dit seizoen! Vooral de modellen Birkenstock Gizeh en Birkenstock Madrid zijn super populair. Houd je van subtiele dunne bandjes dan is het model Piazza een goede keus. Zo is er voor iedereen een passend Birkenstock sandaaltje.

BIRKENSTOCK ZOMER 2011

Muiltjes...
Birkenstock Madrid
EUR 42.00
(Spartoo) 
 Muiltjes...
Birkenstock, Mayari
EUR 65.00
(Spartoo)

Slippers...
Birkenstock Sparta
EUR 57.60
(Spartoo) 

Slippers...
Birkenstock Piazza
EUR 38.40
(Spartoo) 

 Muiltjes...
Birkenstock, Gizeh
EUR 60.00
(Spartoo)

Muiltjes...
Birkenstock, Molina
EUR 45.00
(Spartoo) 

Slippers...
Birkenstock Ibiza
EUR 38.40
(Spartoo) 

Slippers...
Birkenstock, Piazza
EUR 38.40
(Spartoo) 

Slippers...
Birkenstock Gizeh
EUR 39.00
(Spartoo) 

Extra leuk: bij de modellen Madrid en Ibiza krijgen je benen en voeten ook nog eens een kleine workout tijdens het lopen! Fitter worden terwijl je wandelt...wat willen we nog meer!
Welk Birkenstock model is jouw favoriet?

Love, Melanie
Voeg het merk Birkenstock toe aan jouw favorieten

liefs, Melanie Bromet

Melanie Bromet Fashion is fun!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer