Billie Rose's Beauty tricks: Easy Peasy Party Nails

Als ik ergens héél blij van wordt zijn het wel mooi gelakte nageltjes. Nail art doe ik zelf niet aan maar het is wel leuk om af en toe te experimenteren. Vooral deze tijd van het jaar! Met kerst en oud&nieuw just around the corner ben ik aan het experimenteren geslagen en dit is het resultaat! Mooie donker paarse nagels met gouden glitter stippeltjes. De stippen hoeven niet super netjes wat het aanbrengen een stuk makkelijker maakt.

vakjes

Hier mijn stappen plan 

1 Kies (nadat je een basecoat hebt aangebracht) een mooie kleur nagellak, ik ben voor OPI Lincoln Park After Dark gegaan. Een diep paars/zwarte kleur.

2 Nadat de nagellak droog is ben ik aan de slag gegaan met glitter/metallic. Je moet voor de fijne metallic glitters gaan om de stippen makkelijk aan te brengen.

3 Toen ben ik heel random zo klein mogelijke stippels gaan aanbrengen. Van groot tot klein en niet heel netjes zodat het er speels uit ziet.

4 Nu moet je de stippels echt even heel goed laten drogen, dus je maltjes afwerken of gewoon even relaxed verder TV kijken (fingers crossed dat je niet spontaan een kriebel op je rug hebt).

5 Topcoat er overheen en je nagels zijn party proof!

OPI Venice Collection Nail Polish Lacquer - 15mlOPI Asos
€ 18,38 € 14,08
China Glaze 'Cheers!' - Break The IceChina Glaze The Make Up Spot
€ 7,16
Deborah Lippmann Nagellak - SuperstarDeborah Lippmann The Make Up Spot
€ 6,95

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met deze nail tutorial. Het is echt heel makkelijk dus het proberen zeker waard!
Succes!

Over Billie Rose
Billie Rose, a.k.a. Rosanna, is niet alleen super handig met blush en mascara, ze heeft ook Stijl met hoofdletter S. Ze deelt al haar jaloersmakende outfits, verre reizen en smetteloze make-up looks op BillieRoseBlog. Volg Billie Rose ook op Instagram of Twitter.

liefs, Billie Rose

Billie Rose If Loving Fashion Is A Crime I Plead Guilty

Reageer