Bikiniproof!

Volle billen, platte billen, grote borsten, kleine borsten, dik, dun, lang, klein. Iedereen heeft een ander figuur en iedereen is wel ergens niet blij mee. Maar inplaats van je daar druk over te maken, kun je er ook wat aan doen!

PROBLEEMZONES

Nu de stranddagen weer voor de deur staan, willen we er natuurlijk allemaal op ons opperbest uitzien. Dus verdoezelen die probleemzones!

Hieronder een paar tips met bijpassende bikini's, zo ben jij helemaal klaar voor een fabulous zomer!!!

1. KLEINE BORSTEN

Kleine borsten hebben zo hun voor en nadelen. In een strapless jurkje is het super mooi maar een 'haast lege' bikini is toch wat minder charmant. Gelukkig is daar een oplossing voor: Lang leve de push-up! Kies voor een voorgevormde bikini of een push-up model om je borsten meer volume te geven. En niet vergeten; rechtop, schouders naar achter en borst vooruit!

 push up...

Beugelbikini,... 

push-up... 

2. GROTE BORSTEN

Veel mannen houden ervan. Maar voor ons dames kan het knap lastig zijn, grote borsten. Al die schattige triangel bikinietjes moeten we bijvoorbeeld aan ons neus voorbij laten gaan. Een goede bikini is echt een must. Anders kun je last krijgen van je nek en rug. Voor de goedbedeelde dames onder ons zijn beugelbikini's en brede banden ideaal.

Beugelbikini,...

Beugelbikini,... 

beugelbikini 

3. BUIKJE

Als je last hebt van een buikje is het verstandig het accent op een ander lichaamsdeel te leggen waar je wel blij mee bent. Bijvoorbeeld je borsten! Deze zomer zijn ook badpakken waanzinnig hip. Dus probleem opgelost. Gewoon verbloemen die buik! Of wat dacht je van de hoge jaren '50 stijl zwembroekjes? Ook helemaal hot dit seizoen. En niet te vergeten de tankini, een lang bovenstukje, waardoor de buik niet ontbloot wordt!

4. LOVEHANDLES

Zwembandjes lijken handig voor een dagje strand -als je niet wilt verdrinken-, maar toch liever niet. Want wie kent ze niet, de o zo vervelende rolletjes die boven je spijkerbroek en dus ook bikini uitpiepen. De ideale oplossing hiervoor zijn bikinibroekjes met touwtjes aan de zijkant. Deze kun je makkelijk verstellen waardoor er niets overheen hoeft te komen!

5. BREDE HEUPEN

Het is 't toppunt van vrouwelijkheid, maar op het strand voel je je er soms ongemakkelijk bij. Nergens voor nodig met de juiste bikini! Draag een breed broekje of een broekje met een rokje eraan vast. Natuurlijk is een mooie pareo ook een oplossing.

6. VOLLE BILLEN

Hoewel met een stel J.Lo billen niets mis is, wil je deze misschien niet teveel in de spotlights zetten. Kies dan voor een boxer model. Zo houd je de bilpartij in toom en ga je voor een sportieve beachlook.

triangelbikini

halterbikini 

halterbikini 

7. STEVIGE BENEN

Last van stevige bovenbenen? Vele mogelijkheden om deze minder op te laten vallen. Broekjes met een rokje eraan, een hoog uitgesneden broekje – hierdoor lijken je benen langer en slanker – of een leuke pareo om je heupen!

Push-up bikini,...

Strandrok,... 

Triangelbikini,... 

8. KORTE BENEN

Normaal laat je je benen waarschijnlijk langer lijken door hoge hakken te dragen. Maar op het strand wordt dat lastig en dan komt de ware aap uit de mouw. Maar geen paniek. Met hoog uitgesneden broekjes en smalle zijkanten lijken jou benen ineens een stuk langer.

Triangelbikini,...

Triangelbikini 

halterbikini 

Laura

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer