Bikini trends 2008

20-04-2008

Het blijft steeds langer licht buiten... De eerste openingsfeesten van de strandtenten zijn al een feit... Langzaam maar zeker vindt het kwik in de thermometer zijn weg omhoog... Yes, de zomer komt eraan! En dat betekent tot 's avonds laat rosé drinken op het terras, heerlijk dansen op één der festivals en paraderen ergens langs de Nederlandse kust... in je nieuwe bikini natuurlijk.

En net als met de rest van de mode, is ook deze zomer de badmode voorzien van felle kleuren en vrolijke printjes. Oranje, roze, groen, blauw, geel... Alsof de zomer alleen nog niet vrolijk genoeg is!

Erg opvallend deze zomer is de monokini, een mix tussen het badpak en de bikini. De monokini onderscheidt zich van een normale bikini, doordat het boven- en het onderstuk aan elkaar verbonden zijn. Echter, wel met een dergelijke uitsnijding, waarmee een erg sexy en vrouwelijk uiterlijk wordt gecreëerd.

Bekijk alle monikinis hier..>

Tip: Zoek bij je bikini of badpak een leuke overgooier of tuniek. Handig wanneer het afkoelt of wanneer je even je honger stilt bij één van de restaurants op de boulevard en bovendien ook supervrouwelijk!

Bekijk alle bikinis hier..>

 Elise

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer