Bijenkorf viert fashionable feest: 140 jaar!!!

Al 140 jaar een wereld van inspiratie...

140 jaar geleden opende de Bijenkorf haar deuren en dit jubileum moet op een fashionable manier gevierd worden! 140 smaakmakers verlenen hun medewerking aan het jubileum van de Bijenkorf. Zo lanceert de Bijenkorf een Special Editi140n-collectie, van verschillende toonaangevende merken en ontwerpers. Onder de titel Inspirat140n wordt ook een jubileumuitgave uitgebracht, een luxueuze glossy vol inspiratie en voordeel (korting? we like!).

Fashionchick-favo's: Special Edit140n

InWear Jurk Febrol  Jurk, Inwear 
EUR: 80,00
(Bijenkorf.nl)

Filippa K TopTop, Filippa K
EUR: 90,00
(Bijenkorf.nl)

Tommy Hilfiger ShortsShorts, Tommy Hilfiger
EUR: 27,95
(Bijenkorf.nl)

De Bijenkorf lanceert tijdens het 140-jarig jubileum Special Edit140n, een dus eenmalige collectie in beperkte oplage. Dus wees er snel bij! De collectie bevat ruim 100 speciaal ontworpen producten, alle geïnspireerd op de Bijenkorf identiteit, door onder meer Diesel, Daryl van Wouw, Ray-Ban, Floris van Bommel, Arma, Hans Ubbink, Softline, Tommy Hilfiger, DKNY, Armani, Fred de la Bretonière, Evian en Blond. De Special Edit140ns zijn vanaf afgelopen dinsdag 20 april verkrijgbaar in alle filialen en via de onlineshop op de Bijenkorf.nl.

Ga naar Bijenkorf.nl en doe je voordeel!

DeBijenkorf.nl vormt een digitale bron van inspiratie tijdens haar jubileum. Naast de Special Edit140ns, die vanaf 20 april verkrijgbaar zijn, kan de bezoeker een Inspirat140n Game spelen, waar cadeaucards van de Bijenkorf mee verdiend kunnen worden. En met Koop&Krijg krijgen bezoekers exclusieve voordeelvouchers gedurende de jubileumperiode.

-XOXO- El

Voeg de webshop Bijenkorf toe aan jouw favorieten...>
Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer