Lifestyle

Big update: Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com

Amanda, 08 april 2015

Big update: Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com

Het aftellen is nu echt begonnen voor het allereerste echte fashion festival van Nederland! Zaterdag 16 mei wordt Riekerhaven in Amsterdam omgetoverd tot een groot fashion paradijs voor Fierce Fashion Festival Speciaal voor jullie hebben we een update met sneak peeks van de stands, activiteiten en de line-up.

fierce update

Sneak Peek

Picture this:. Een grote weelde van mode, waar je onder het genot van lekkere cocktails en knappe mannen kunt shoppen en dansen tot je er bij neervalt? Klinkt als muziek in onze mode-oortjes, toch? Er komen zóveel leuke stands op het festival, grote en kleine merken, uit binnen en buitenland. Wat dacht je van sunny cords, jouw naam on-the-go, handgemaakte sieraden, customized sneakers en happy & healthy food en drankjes. Jammmie! En de knappe mannen regelen wij. Wil jij daarom nog vlug een touch-up? Gaan we ook voor je regelen, binnen een kwartiertje heb jij een nieuwe look en ben je klaar om te shinen.

Dit is er al-le-maal te doen!

illustraties

L Yes yes, ik (Amanda) ben erbij om jullie te voorzien van gepersonaliseerde illustraties tijdens het festival. En daarnaast gaan wij nog iets heél anders leukt onthullen op de dag zelf.
R Coco Bonito verzorgt je nieuwe summer essentials. Van hippe zonnebril koordjes tot boho bumbags. It's so pretty!

kris kross

L De leukste armbandjes worden gemaakt door de meisjes van Nova Dali. Jouw naam met een touch of gold.
R De mannen van Kris Kross draaien er op los. Sowieso een supergoede reden om te gaan, want hun eigen feestjes zijn allemaal uitverkocht.

fierce

L Zwiere-zwaaie-in de zweefmolen draaien!
R Heb jij nog geen kaartje? Haal ze even heel snel hier. Vandaag gaan de laatste Mrs. Right On Time tickets in de verkoop!

fierce

L Na al dat wilde dansen ben jij wel toe aan een Touch Up. Daarom staat Cosmo's hairstylingteam je al op te wachten!
R Je ziet het goed, de goodiebag inhoud is verdubbeld! Bij elk ticket krijg je er eentje. Echt wel een toffe deal.

girlsL Girls Love DJ's staat ook op de line-up. Daar houden we van.
R Deze veel te schattige Kever uit 1982 is omgebouwd tot mobiele espresso bar en zal jou op Fierce Fashion Fesitval voorzien van de allerlekkerste duurzame koffie & thee. En dat is natuurlijk nog veel lekkerder als deze wordt geschonken door een mooie man!

fruitsap

L Fruitland zorgt voor lekkere, gezonde sapjes. Heerlijk!
R Deze stoere chick durft zich tussen de line-up vol met mannen te proppen. We love Emanuelle Vos! 

boys tickets

Womanizer tickets zijn speciaal voor de mannen. Dus trommel vriendjes, neefjes en andere leuke gasten op, want er zijn vrouwen genoeg.
R ColorSwitch zorgt voor een coole festival cover voor jouw telefoon tijdens Fierce.

dj

L Turn the beat on repeat. And dance. DJ Die Rooie weet wel welke plaatjes hij moet draaien!
R Create your own style. Op het festival zal Cyos by Rachel aanwezig zijn met leuke lijstjes en T-shirt met quotes. Ook tassen heeft ze die je zelf mag customizen!

nike
L Take your aim. Helemaal leuk en nieuw, check het hier!
R Sieraden ontwerpster Noami Bijlefeld maakt de coolste sieraden in de vetste vormen met haar eigen label OFORM. Liefde voor de marmeren armbanden!

djs

L Hey mister DJ, put a record on. Laat dat maar aan The Flexican & Sef over.
R Valerio Zeno is Phaleriau als het om plaatjes draaien gaat. Wij kunnen niet wachten!

manuel gezaL Nog meer line-up reveals! Manuel & Geza zijn ook van de partij.
R De weg even kwijt door al die duizelingwekkende updates van Fierce Fashion Festival? Gelukkig vinden we de weg terug via deze te leuke bordjes van Vagabundo Es Vedra.

button

Toen we zeiden Big Update, bedoelden we ook BIG UPDATE. Zoveel te doen 16 mei, dit wil je niet missen! Voor nog meer updates, houd ModeMusthaves.com in de gaten. En voor outfitinspiratie bekijk je de festival collectie bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer