Bezorg iemand een stralende goedemorgen!

Advertorial

De eerste momenten nadat je bent opgestaan zijn cruciaal voor de rest van je dag. Je kent het wel: in de vroege morgen gaat het een en ander fout en vervolgens lijkt alles opeens fout te gaan, de hele dag door. Vervelend, maar vooral zonde! Toch kun je een goede morgen zelf sturen!

Goedemorgenslinger

GOEDEMORGENSLINGER

Tip: neem in de ochtend de tijd voor een goed en gezond ontbijt, zo krijg je energie voor een goed begin! Maar eten is (helaas) niet de oplossing voor alles! Er is iets wat eigenlijk nog veel belangrijker is en veel meer invloed heeft op je humeur en je dag: positieve energie. Wat gebeurt er wanneer een collega, vriend of vriendin of zelfs een wildvreemde je met een stralende lach een oprechte 'Goedemorgen!' toewenst? Juist, daar word je blij van!

Maar wat blijkt: volgens de Nationale Goedemorgenindex wenst minder dan de helft van de Nederlanders (47%) elkaar nog een goede morgen. En dat kan ècht niet vonden ze bij GoedeMorgen! van Campina. Daarom gaan zij mensen stimuleren om elkaar weer vaker goede morgen te wensen. Maak een GoedemorgenSlinger voor iemand die het verdient. Omdat hij/zij jarig is, een spannend examen heeft, gaat trouwen, verdrietig is of gewoon heel lief is. Er is altijd een reden om iemand goedemorgen te wensen. Dan maak jij zijn of haar morgen goed met lieve groetjes èn een gratis GoedeMorgen! ontbijt. Hoe leuk is dat? En de leukste slinger wint een ontbijt in de lucht! Maak hier je eigen GoedemorgenSlinger!

Voor wie ga jij een GoedemorgenSlinger maken? En waarom?

Liefs, Daphne

 Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Daphne Schaufeli

Daphne Schaufeli Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer