Beyonce lanceert eerste parfum

Beautynieuws? Ja dames, wij hebben sinds kort ook een categorie beauty op Fashionchick.nl. Want wie van mode houdt, die vindt beauty ook belangrijk! Dus geven wij sinds nu ook tips over de meest luxe en heerlijke crèmes, beste nagellak en dus de nieuwste parfums.

En zoals we weten, heeft echt bijna elke celeb een eigen parfum op de markt gezet. Zo hebben J.Lo en Sarah Jessica Parker al hun eigen parfum. Tja dan kun je als Beyoncé natuurlijk niet achterblijven!

Begin september lanceert Beyoncé haar eerste parfum .  Een betoverend parfum dat het vuur in je aanwakkert. Een groter zelfbewustzijn, je hart gaat als een razende tekeer... Feel the heat!

Beyoncé: "Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd."

Heb jij het geurtje al thuis gekregen? Laat ons weten wat je ervan vindt en reageer!

XOXO El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Donata 6 jaar geleden

    ik vind het wel mooi dat blauw bij het rode x

  • Debora 6 jaar geleden

    Ben benieuwd hoe die ruikt, dus maar even de sample opgevraagd. Verwacht niet veel van zo'n celebparfum. Heb er nog nooit 1 geroken die ik ook lekker vond. Wat stom dat ze tijdens de promotie van de rode heat parfum een blauwe jurk draagt...