Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Bestel ON FLEEK en ontvang nu tijdelijk leuke goodies

Tess, 15 december 2017

Bestel ON FLEEK en ontvang nu tijdelijk leuke goodies

on fleek

Het is december en dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan: we zijn in de giving spirit! Voor iedereen die ons boek ON FLEEK nog niet heeft besteld hebben we namelijk iets heel leuks. 

Als jij nu ons boek besteld via deze link, dan krijg je niet alleen ON FLEEK op je deurmat (Yay!) maar ook nog eens dit toffe tasje en leuke fleeky stickers erbij. Perfect kerstcadeautje toch?! 

Als we één ding over ON FLEEK kunnen verklappen is het dat dit boek een insta-waardig mega fantastisch koffietafel boek is. Boordevol met inspiratie. Een handige styleguide kun je ons boek gerust noemen. Eentje die het vinden van de perfecte look ineens een fluitje van een cent maakt. In het boek vind je namelijk 40 signature looks van een heleboel verschillende modebloggers. Maar ook barst het van de streetstyle inspiratie, #ootd's en allerlei beauty-tips & -tricks. Met andere woorden: ON FLEEK is het antwoord op ál jouw modevragen. Een Instagram-feed in boekvorm. En natuurlijk en exclusief kijkje in de wereld van Fashionchick en alle bloggers die ons iedere dag weer inspireren. 

Dus waar wacht je nog op? Bestel ON FLEEK en dan heb jij dit super leuke cadeau voor Kerst nog in huis! 

liefs, Tess , In order to be irreplaceable one must always be different

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer