Besired: Thong To Go!

Advertorial

Vind jij het belangrijk dat jouw lingerie er mooi en sexy uitziet maar tegelijkertijd ook perfect zit? Besired is zo'n merk dat met hun lingerie lijn meteen twee vliegen in één klap slaat. De collectie bestaat uit sensuele, vrouwelijke lingerie waarbij comfort een grote rol speelt. De ontwerpen zijn heuse kunstwerken waarbij de originele details, het aantrekkelijke kleurenpalet en de hoge kwaliteit telkens weer naar voren komen. Welk ontwerp je ook kiest, Besired zorgt ervoor dat je er altijd glamoureus en vrouwelijk uitziet!

besired tong to go

THONG TO GO

Alle Besired collecties hebben een sexy touch, waardoor elk moment van de dag bijzonder wordt gemaakt. Om er voor te zorgen dat je echt op alle momenten voorzien bent van een sexy, maar ook fris en schoon gevoel, heeft Besired dé ultieme oplossing bedacht: de Thong To Go! De string is verkrijgbaar in het zwart en is gemaakt van heerlijk zacht microfibre met een brede, elastische kanten boord.

De Thong To Go! wordt verpakt in een discreet en hygiënisch handformaat, die je eenvoudig in je tas kunt meenemen. Een echte musthave voor iedere vrouw dus en handig als je een keer na het uitgaan bij een vriendin crasht of wanneer je bijvoorbeeld een lange autoreis maakt naar dat idyllische plaatsje in Frankrijk. Het maakt de inhoud van je handtas nog net iets completer dan dat-ie al was!

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Besired toe aan je favoriete merken op Fashionchick.

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Reageer