Ben jij de Ultimate Aussie Angel?

Advertorial

Good morning, Angels! Heb jij het haarverzorgingsmerk Aussie al gespot in de schappen van de Etos? Haarverzorgingsmerk Aussie is klaar om Nederland te veroveren. Om dat te te vieren is het merk in Nederland op zoek naar de Ultimate Aussie Angel. Heb jij aussome haar, een mooi koppie en een echte Aussie attitude? Doe dan mee aan de wedstrijd en maak kans op de titel van Aussie Angel. Daarnaast krijg je twee tickets naar Australië!

aussie haircare

Aussie shampoo en conditioner

Aussie staat in het buitenland al langer bekend om zijn fantastische haarverzorgingsproducten, zoals de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM), een conditioner die -je raadt 't al- in drie minuten je haar perfect verzorgt. In Engeland en Scandinavië heeft dit top product al vele prijzen gewonnen. Daarnaast bestaat de lijn van Aussie uit 14 verschillende shampoo's en conditioners met bijzondere natuurlijke ingrediënten uit Australië.

aussie Angel contest

Waar moet een echte Aussie Angel aan voldoen? De perfecte Aussie chick is tussen de 18 en 35 jaar, heeft een natuurlijke look met prachtig haar, een positieve en krachtige uitstraling, ze is actief, spontaan, vrolijk en levenslustig en ze houdt van mode. Én ze wil heel graag twee tickets naar Australië winnen. Herken jij jezelf hierin? Mooi, dan kun je je inschrijven op de site van Aussie.

Iedere maand worden er drie Angels of the Month verkozen, die allemaal door mogen naar de finale en een heerlijk haarverzorgingspakket van Aussie krijgen. Uit de 20 meiden die in de finale staan, wordt er één verkozen tot Ultimate Aussie Angel. Succes, ladies!

liefs, Laura Gommans

Laura Gommans

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • kris 5 jaar geleden

  zeker een keer kopen dan!

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Nog nooit van dit product gehoord, maar ik ga het zo snel mogelijk uitproberen!

 • Rachel 5 jaar geleden

  Super gaaf zo'n actie, jammer dat ik nog niet oud genoeg ben. 2 van mn beste vriendinnetjes zitten op dit moment in Australie, geeft natuurlijk helemaal die extra drive om die tickets binnen te slepen. Jammer maar helaas....

 • Charissa 5 jaar geleden

  Ik zag inderdaad ook dat het via stemmen gaat, jammer vind ik dat want ik hou er niet van om om stemmen te schooien. Dan nog kan je wel hopen dat er willekeurige mensen op je foto gaan stemmen, maar dan zal je alsnog niet winnen tegen de vriendjespolitiek. Maar je kan natuurlijk altijd nog voor een 'wildcard' gaan. Ik heb eigenlijk nog nooit van dit product gehoord, ben benieuwd. Moet toch nog nodig naar de etos dus zal kijken of ik misschien wat mee neem.

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Ik heb toen ik 8 was een keer een mini conditoner van aussie gekregen bij de kapper, omdat ik zulk moeilijk haar had. Inmiddels ben ik 23 en toevallig zag ik aussie afgelopen week bij de etos liggen. Ik ben fan, het werkt! Ik had de wedstrijd van AUSSIEANGEL al op facebook gezien, maar je moet weer stem-spammen, dus daar doe ik niet aan mee. Al zou ik dolgraag weer naar australië willen.... *zwijmel*

 • Iris 5 jaar geleden

  Aah leuk! Aussie is zo'n fijn merk!

 • Sawady 5 jaar geleden

  goed haar verzorgen en wil ik proberen!