Ben jij de Ultimate Aussie Angel?

Advertorial

Good morning, Angels! Heb jij het haarverzorgingsmerk Aussie al gespot in de schappen van de Etos? Haarverzorgingsmerk Aussie is klaar om Nederland te veroveren. Om dat te te vieren is het merk in Nederland op zoek naar de Ultimate Aussie Angel. Heb jij aussome haar, een mooi koppie en een echte Aussie attitude? Doe dan mee aan de wedstrijd en maak kans op de titel van Aussie Angel. Daarnaast krijg je twee tickets naar Australië!

aussie haircare

Aussie shampoo en conditioner

Aussie staat in het buitenland al langer bekend om zijn fantastische haarverzorgingsproducten, zoals de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM), een conditioner die -je raadt 't al- in drie minuten je haar perfect verzorgt. In Engeland en Scandinavië heeft dit top product al vele prijzen gewonnen. Daarnaast bestaat de lijn van Aussie uit 14 verschillende shampoo's en conditioners met bijzondere natuurlijke ingrediënten uit Australië.

aussie Angel contest

Waar moet een echte Aussie Angel aan voldoen? De perfecte Aussie chick is tussen de 18 en 35 jaar, heeft een natuurlijke look met prachtig haar, een positieve en krachtige uitstraling, ze is actief, spontaan, vrolijk en levenslustig en ze houdt van mode. Én ze wil heel graag twee tickets naar Australië winnen. Herken jij jezelf hierin? Mooi, dan kun je je inschrijven op de site van Aussie.

Iedere maand worden er drie Angels of the Month verkozen, die allemaal door mogen naar de finale en een heerlijk haarverzorgingspakket van Aussie krijgen. Uit de 20 meiden die in de finale staan, wordt er één verkozen tot Ultimate Aussie Angel. Succes, ladies!

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.