Beautytips van Beautygloss Mascha

“Ik begon Beautygloss, omdat ik zelf op zoek was naar een Nederlandse blog die uitsluitend over beauty ging. Ik kon niks vinden! Geen filmpjes, niks. Toen deed ik het maar zelf.” Nu is Mascha een van de bekendste beautybloggers van Nederland. Elke dag post zij minstens één artikel over beauty, innerlijke schoonheid of haar leven op haar website Beautygloss.nl. Het afgelopen jaar opende zij ook nog eens haar eigen webshop byBeautygloss.nl gevuld met al haar favorieten. Deze beautydame is on the go! En wij kregen van haar een aantal waardevolle beautytips.

Beautygloss Mascha

Beautytips van Beautygloss Mascha

Over één onderwerp zijn duizend tegenstrijdige adviezen. Zoveel dat wij van Fashionchick op jacht zijn naar de oplossing. De heilige graal! Dus Mascha, vertel ons wat te doen met een puistje op een ongewenste dag. "Meteen anti-puistjes middel en concealer er op doen." tipt Mascha ons. In het onderstaande filmpje geeft zij nog meer advies over het gebruik van haar favoriete groene concealer, een perfecte tool om een puistje te verbergen.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Maar Mascha gaf ons meer beautyadvies. "Om meer kleur van oogschaduw te krijgen kun je het opbrengen met een natte kwast. En mocht je nou echt aan het eind van je budget zitten gebruik dan natuurlijke producten die je in je eigen keuken kan vinden als verzorging. Cheap en good!"
Die laatste tip heb ik in tijden van financiële crisis getest. Met honing, ooit gebruikte ze het om wonden sneller te laten genezen, op mijn gezicht zat ik in huiskamer. Een drupje hier, een vlekje daar. Maar het resultaat mag er zijn. Een heerlijk zacht en blij huidje. Opslaan die tip en nooit meer vergeten. Mascha, bedankt!

Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer