Beautyreport: Clinique

Sta jij ook af en toe besluiteloos naar het schap gezichtsverzorging te turen? Heb ik nou een droog/gecombineerde huid, een gevoelige huid of toch gewoon een droge huid? Best lastig vind ik zelf. En toen kwam de uitnodiging om de 90 Seconds To Great Skin test van Clinique te doen waarin ze precies je huidtype te bepalen. Ik mocht dit systeem testen en maakte kennis met nieuwe producten van Clinique. En natuurlijk geen beauty event zonder lekkere sapjes en heerlijke hapjes.

Clinique marlies

Iedereen die ook maar een babystapje in de beautywereld heeft gezet, kent Clinique. Alle producten zijn 100% parfumvrij en op de meest voorkomende allergieën getest. What else is new? Nou, toch wel weer wat! Clinique vult haar collectie aan met de verzorgende Chubby Sticks in hele nieuwe kleuren. Ik vond een favoriet in Oversized Orange. Wie zegt dat oranje alleen in de zomer kan? Ook doet Clinique op geheel eigen wijze mee met de BB-creme hype. Deze alles-in-een-crème met een lichte tint geeft je meteen een frisse look. Clinique zorgde er ook nog eens voor dat haar BB-creme veroudering extra hard tegen gaat.

Tijdens mijn bezoekje aan de Douglas in de Kalverstraat kreeg ik huidadvies aan de hand van de vragenlijst van Clinique. Elk huidprobleem werd besproken, mijn levensstijl geanalyseerd. Binnen no time rolde het printje met advies uit de computer en belanden het digitaal in mijn mailbox. Daar houden wij internetjunkies van. Wil jij het helemaal digitaal houden? Je kunt zelf ook de 90 seconds test gewoon online doen.

Clean met Clinique

Chubby stick
DE BIJENKORF
€18,81
Pore Refining Solutions
DE BIJENKORF
€45,00
Eye Shadow Quad
DE BIJENKORF
€33,00
Clarifying Lotion
DE BIJENKORF
€21,30
Cleansing Foam
DE BIJENKORF
€24,00
Clearing Moisturizer
DE BIJENKORF
€27,65

Foundation
DE BIJENKORF
€29,30

High Lengths Mascara
DE BIJENKORF
€21,80
All about eyes oogcrème
DE BIJENKORF
€37,70

Ben jij een Clinique fan? Dan vind je al je favoriete producten van Clinique online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Bridget 4 jaar geleden

  interesting :)

 • Karen 4 jaar geleden

  clinique!, love it

 • Tara 4 jaar geleden

  mooie kleuren oogschaduw

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Heb wegens een gevoelige huid en een jaar vol met de vreemdste allergieën alleen maar Clinique gebruikt: top!!! Vreemd genoeg kon ik aleen het product tegen rode vlekjes niet gebruiken, dat ging steken. Voor de rest, dolblij ermee, en altijd een goed advies waar ik het gekocht heb.

 • Linsey 4 jaar geleden

  Ik gebruik altijd make up producten van Clinic, de anti blemish solutions foundation is mijn favoriet!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik heb de paarse tonic van Clinique...gebruik hem alleen op de dagen dat mijn huid er verschrikkelijk aan toe is.