Beautycase vakantie musthaves

Heel fijn hoor, al die vakantiemode, maar geen vakantie zonder een beautycase vol cosmetica. Ik probeer mijn toilettas altijd zo vol mogelijk te stoppen. Ja, ik heb die vier verschillende eyeliners echt nodig hoor! Een bekend probleem? Met onze tips vul je je beautycase met essentiële vakantie musthaves. Ook krijg je een tip voor een zomerse gradiant nail in zonsondergang stijl voor lange vakantieavonden!

Praktische zaken als zonnebrand, shampoo en make-upremover kunnen natuurlijk niet ontbreken in een vakantie beautycase. Met die heerlijke, maar o zo brandende, zon zijn extra voedende shampoos, conditioners, maskers en bodylotions jouw aller beste vakantievrienden. Een zonnemelk kan natuurlijk ook niet ontbreken en een bruinversnellende lotion laat dat bruine kleurtje er op vliegen. Neem een zonnebril en hoed mee en zonbescherming is gecoverd!

M.A.C Cosmetics heeft van af 7 Juli hele mooie mini's in de winkel liggen in de Sized to Go collectie. Hun populairste gezichtverzorging hebben ze in een mini reisproef jasje gestoken. Deze zijn perfect als je ruimte wilt besparen. De overgebleven ruimte vul je aan met kleurrijke cosmetica en de drie nagellakjes voor de look die we je gaan leren.

VAKANTIE BEAUTYCASE MUSTHAVES

Biodermal -
Bruinversneller, Biodermal
€ 12,50
(Wehkamp)
Zonnebril
Zonnebril, Heine
€ 29,95
(Otto)
Brilliant Bliss shampoo Rituals
Voedende shampoo
€ 5,34
(Rituals)
Scrub Glove scrub handschoen Rituals
Scrubhandschoen
€ 2,90
(Rituals)
Perfume-Free Jojoba Treatment
Haarmasker, Unique
€ 19,50
(Nelly.com)
SUN Woman Eau de Toilette Jil Sander
Sun, Jil Sander
€ 35,55
(de Bijenkorf)
Honey Touch bodycrème Rituals
Honing bodylotion
€ 14,90
(Rituals)
Dry Shampoo Dark
Droogshampoo, Lee Stafford
€ 9,95
(Nelly.com)
Strohoed de Bijenkorf
Hoedje
€ 17,46
(de Bijenkorf)
Nivea Sun Protect & Bronze SPF 50
Zonnebrand, Nivea
€ 17,99
(Wehkamp)
Mineral Eyeshadow Turquoise Inika
Oogschaduw, Inika
€ 15,00
(Shizo)
Biodermal -
Make-up remover, Biodermal
€ 9,95
(Wehkamp)
Super Poke
Nagellak, Ciaté
€ 11,99
(ModeMusthaves)
Speed Dial
Nagellak, Ciaté
€ 11,99
(ModeMusthaves)
The Glossip
Nagellak, Ciaté
€ 11,99
(ModeMusthaves)

Nu kan het leuke werk beginnen! Een zomerse gradiant nail is simpel te maken. Je hebt een rode, oranje en gele nagellak en een goedkoop make-upsponsje nodig. Begin met een laagje gele lak en laat hem goed drogen. Dep het sponsje in een druppel oranje lak en dep hem af op een papiertje. Breng met het sponsje tot halverwege je nagel de oranje lak van de punt van je nagel naar beneden aan. Laat de kleur mooi overlopen en zorg dat de kleur op het puntje van je nagel dekkend is. Laat drogen en doe het zelfde met de rode kleur, maar doe nu een kwart van je nagel. Voila, uw sunsetnail is klaar!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • sheraisa 5 jaar geleden

    ja dit moet je sowieso hebben love it all

  • Onbekend 6 jaar geleden

    Alles wat er op deze lijst te zien is, is zeker een vakantie musthave, met rituals ben ik altijd tevreden en kan dan ook niet ontbreken als ik op vakantie ga! great list.