Lifestyle

Beauty Vlogger Contest: stem op jouw favoriet!

Kristel, 07 juli 2017

Beauty Vlogger Contest: stem op jouw favoriet!

Beauty vlogger contest

Iets meer dan een maand geleden plaatsten we samen met ICI Paris XL een oproep op Fashionchick. Gezocht: the next big beauty vlogger. Uit alle inzendingen hebben we vijf finalisten gekozen en jij kunt nu op jouw favoriet stemmen!

Je snapt: het kostte ons best wat tijd en moeite om de beste vijf te selecteren. Want man-o-man, wat zaten er een hoop fijne video's tussen. Uiteindelijk is het ons gelukt en hebben we Caroline, Mariam, Mishel, Esmée en Eline een doos met make-up goodies van BE Creative Make-Up gestuurd samen met vijf opdrachten. Want het echte feest begint nu pas!

The Next Big Beauty Vlogger

Vanaf vandaag zul je elke week zien hoe de kandidaten de opdrachten één voor één uitgewerkt hebben. We starten met de perfecte smokey eyes maar ook de ultieme festival look en dé tip om lippenstift aan te brengen komen voorbij. Hoe ze de lookjes maken, is natuurlijk aan de vlogger. De enige voorwaarde? Ze móeten per opdracht één van de producten van BE Creative Make-Up gebruiken. Maar dat lijkt me geen straf, toch? En het leukste van alles? Jij kunt iedere week stemmen op de video en vlogger die jij het állerbeste vindt. Omdat de look zo mooi is. Omdat je de vlogger fijn vindt om naar te kijken. Omdat je nog véél meer van die persoon wilt zien. Wij kiezen natuurlijk ook onze favoriet en op deze manier kiezen we iedere week een winnaar. Deze tutorial verwerken we in een artikel en plaatsen we hier op Fashionchick. Na vijf weken en vijf opdrachten volgt de grote onthulling: wie mag zich voortaan dé beauty vlogger van Fashionchick noemen?

Goed, ben je er klaar voor? Check hier alle video's en stem op jouw favoriet!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer