Beauty: Trendvoorspellingen 2011

Vorige week liet ik al weten dat een nieuw jaar het moment voor een nieuwe jij is. Maar welke trends kun je volgen met die 2.0 versie van jezelf? Wij tuurden in onze glazen beautybol en speurden de crème de la crème van de beautysites af. Op jacht naar voorspellingen voor dé beautytrends van 2011! Ik zie, ik zie... een heleboel uitersten in 2011.

De eerste reeks trends gaat back to basic. Ga voor naturel en accepteer je eigen schoonheid met vrouwelijke vormen, lachrimpels en al het andere wat we eerst weg moesten smeren. Heel fijn! Met een nude nagellakje op korte nagels, een verzorgende bodycream en een perzikkleurig blosje is deze trend al gecoverd. Wie helemaal au naturel wilt gaan volgt ook nog trends als vol “seks”haar met veel structuur en hier en daar weer lichaamshaar bij vrouwen. Of wij over dat laatste zo enthousiast zijn laten we maar in het midden.
Andere trends draaien vooral om originaliteit en experimenteren. Je kunt helemaal los met (matte) lippen in knalkleuren, heel veel kolhpotlood of oogmake-up in een opvallende kleur. Een extra opvallende trend in deze categorie is de witte tatoeage.

Trendshopping tips voor 2011:

 Uslu Airlines...
Nude Nagellak, Uslu Airlines
EUR 19.00
(Zalando)
Magic Powder...
Perzik Blush, Rituals
EUR 15.90
(Rituals)
 Honey Touch...
Bodycream, Rituals
EUR 19.00
(Rituals)
 Shiseido...
Felle Lippenstift, Shiseido
EUR 26.95
(Zalando)
 Mineral...
Felle Oogschaduw, Inika
EUR 15.00
(Shizo)
 Volume...
Volume Conditioner, Toni&Guy
EUR 4.00
(De Bijenkorf)

Kom maar op met die perzikblosjes en de nude nagellak. Ik ben er klaar voor! Welke trends van 2011 spreken jou aan? Je kunt ze meteen vinden in de Fashion-Finder bij cosmetica en verzorging.
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.