Beauty trend 2013: Got the blues

In blauwe oogschaduw wilden we niet dood gevonden worden. Nooit. Never. Maar er is een tegenbeweging op gang. Er komt meer blauw op straat. Ogen worden blauw omlijnend, nagels in dit populaire kleurtje gelakt. En herinner je je die blauwe mascara uit je jeugd nog? Everybody got the blues!

Beauty trend: Got the blues
cc: Imaxtree

Blauwe maandag

Het leek van de ene op de andere dag gebeurd te zijn. Op een blauwe maandag. Blauw was een beauty trend. Een blauw lijntje onder je ogen is stap één. Bij een naturelle bruine oogschaduw is dit in het staartje van de zomer net een beetje frisser. Ook een diepblauwe of felblauwe nagellak is een makkelijke manier om deze beauty trend op de pakken. Lak één nagel in grijs, zilver of goud voor een eigenwijze twist.

Blauw voor gevorderde is de beruchte blauwe oogschaduw. Je combineert hem makkelijk met koele grijs- en zilvertinten. Echte waaghalzen kiezen voor de blauwe Pout Paint van beautymerk Sleek. Meng deze blauwe liquid lipstick met een rode variant en kom tot een eigen paarse kleur. Je tanden zullen hier Los-Angeles-wit door lijken.

Beauty trend 2013: Blue beauty

Estée Lauder Pure Color Five Color EyeShadow PaletteEstee Lauder de Bijenkorf
€ 48,00
The Balm Cheater MascaraThe Balm MascaraThe Make Up Spot
€ 17,50
Maybelline Color Show 661 Ocean BlueMaybelline OnlineMakeup
€ 3,89
Sleek Loves Nails - Air Force BlueSleek The Make Up Spot
€ 2,50
Sleek Pout Paint - Peek-A-BlooSleek The Make Up Spot
€ 6,99
Ralph Lauren Big Pony Blue for women eau de toilette 100 mlRalph Lauren Parfumsuper.nl
€ 79,95 € 57,95
Blue EarcatchersModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95
Bourjois Contour Clubbing Waterproof 46 Bleu NeonBourjois OnlineMakeup
€ 7,09
Sleek iDivine Bad Girl paletteSleek OogschaduwThe Make Up Spot
€ 10,99

Met blauw loop je geen blauwtje. Meer blauwe beauty vind je in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

    Log in om te reageren
  • Alexsia 3 jaar geleden

    Heb de perfecte ocean blue/ green waterproof eyeliner gevonden, Dior, als 't goed is, komt-ie morgen binnen, ben benieuwd. Een prachtige wet brush met een prachtige kleur turquoise/denim/ocean of midnight blue eyeshadow geeft een geweldig effect. Zowel als eyeliner als oogschaduw. Blenden met dry blending brush en voilà :-)

  • Alexsia 3 jaar geleden

    Love Blue, er zijn natuurlijk vele shades. Turqoise in de zomer, mooi diepglanzend kobalt of midnight blue. Yeh, I've got the blues, too, well, sometimes ;-)