Beauty: Thuis het net-van-de-kapper gevoel

Je wandelt de kapsalon uit met nieuw zelfvertrouwen door je frisse Hall Berry coupe of weelderige bos haar à la Doutzen. Perfect gewassen, geknipt en gestyled. Helaas zijn dit soort momenten schaars. Kappersproducten zijn onbetaalbaar, kapperstechniek vergt veel geduld en soms is het juiste product voor jouw haartype gewoon heel moeilijk te vinden. Maar dat gedoe is verleden tijd! Kappersmerk Wella brengt top producten naar supermarkt en drogist.

Maak kennis met de Wella Pro Series! De lijn kent vier verschillende varianten zodat elk haartype krijgt wat hij nodig heeft: Shine, Repair, Colour en Volume. Elk van deze lijnen bestaat uit een shampoo en een conditioner in een rode en witte verpakking. De adviesprijs is €4,99 per fles die met 500 ml haast eindeloos lijkt te zijn.
De Wella Pro Series biedt iedereen de mogelijkheid om vandaag de looks van morgen te creëren. Zeg maar dag tegen bad hair days! Met de Wella Pro Series Academy maakt Wella het je nóg makkelijker. In deze online academy zal Wella feiten en weetjes delen over de laatste stylingtrends en technieken. Zo kan iedereen zich ontwikkelen tot een ware haarexpert. De Wella Pro Series Academy is nu online te bezoeken.
Benieuwd geworden naar deze lijn? Fashionchick heeft binnenkort een winactie met Wella Pro Series producten!
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer